2018-12-10 15:13


UPDATE: Ruşinică, Mircea Geoană

 |  12:40
UPDATE: Ruşinică, Mircea Geoană

UPDATE: Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a catalogat drept „ruşinoase” afirmaţiile lui Mircea Geoană şi a refuzat să comenteze interviul şi declaraţiile preşedintelui Senatului care au apărut în mass-media. “E ruşinos (n.r. - interviul), aşa că nu vreau să comentez. Dacă încep să comentez nu mă mai opresc”, a afirmat preşedintele de onoare al social-democraţilor, vineri, la Palatul Parlamentului.

Geoană spune că Iliescu are o problemă cu înţelepciunea

Mircea Geoană explică atacurile nedrepte pe care Ion Iliescu le-a lansat de-a lungul timpului la adresa tuturor preşedinţilor PSD, fie că a fost vorba despre Adrian Năstase, Mircea Geoană sau, mai nou, Victor Ponta. “Cred că este un fel de răutate adunată în timp, pe care mă miră că domnul Iliescu, la senectutea la care a ajuns, nu găseşte înţelepciunea să o reprime”, a comentat Geoană într-un interviu.

El spune că Iliescu are o dificultate de a accepta oricare alt lider al partidului în afară de el. Mai mult, Geoană precizează că mai mulţi colegi din PSD au remarcat că,  preşedinte de onoare al PSD nu se împaca foarte bine cu concurenţa şi de aici vin şi toate atacurile sale.“Când era Adrian Năstase preşedintele partidului, etichete şi atacuri mai mult sau mai puţin directe, dar dureroase, şi care au dus la pierdere de imagine şi de voturi”. Geoana a adăugat că este ciudat şi extrem de prost perceput de public când “Ion Iliescu şi Roberta Anastase spun practic acelaşi lucru, că Victor Ponta nu ar suficient pregătit pentru a fi prim-ministru şi domnul Năstase ar fi poate un prim-ministru mai bun”.

Preşedintele Senatului a ţinut să precizeze că “indiferent dacă ne place sau nu Ponta, este cel propus astăzi de partid ca prim-ministru şi orice formă de dubiu cu privire la persoana candidatului nostru şubrezeşte şansele partidului pentru a avea succes anul viitor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTIAN
22 Oct 2011

Cu alte cuvinte, stim ca-i prost da-i prostul nostru. Ceea ce nu isi da seama Geoana ,este ca nici declaratia lui nu da pe afara de inteligenta.
Random imageUltimele stiri


loading...