2017-01-25 03:34


Geoană vrea grupuri parlamentare noi

 |  14:40
Geoană vrea grupuri parlamentare noi

Mircea Geoană anunţă formarea unor noi grupuri parlamentare, chiar dacă partidul său nu a văzut încă lumina zilei. Fostul lider pesedist a anunţat dumincă seara la B1 Tv că a primit un răspuns favorabil structurii pe care o pregăteşte de la foarte mulţi profesionişti, dar şi de la politicieni din toate partidele, susţinând că o serie de senatori îl vor urma şi adăugând că va crea grupuri parlamentare, care vor face o opoziţie "în triunghi". "Sunt mulţi senatori care deocamdată preferă să stea relativ liniştiţi în taberele actuale, care sunt convins că atunci când voi exprima mai clar intenţiile mele mă vor urma.

Atunci putem să discutăm despre o schimbare mai dramatică", a spus Geoană. El a lăsat să se înţeleagă că a primit semnale de la parlamentari de toate culorile politice. Geoană a invocat în acest sens că sunt unele propuneri legislative "extraordinar de interesante", dând ca exemplu cele ale deputatului Daniel Oajdea, fost deputat PDL, astăzi independent. "Intenţionez să folosesc vocea mea, influenţa mea şi voturile pe care le pot aduna pentru a încerca să trecem legi care într-adevăr sunt utile", a mai spus Geoană.

El a adăugat că sunt şi legi făcute de Guvern pe care le poate vota, susţinând că "nu tot ce vine de la Guvern este neapărat greşit", dar a menţionat că moţiunea de cenzură împotriva asumării legii comasării o va vota. "Şi noi o să fim în opoziţie, grupurile pe care le creez o să fie şi ele în opoziţie, dar va fi o opoziţie oarecum în triunghi, pentru că nu neapărat modul în care votează opoziţia trebuie susţinut, dar sunt foarte multe lucruri pe care opoziţia poate că le face bine, le vom susţine", a explicat Geoană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: mircea geoana, grupuri parlamentareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATES
19 Dec 2011

fraieru national (prostanacu' )....vise taica, vise :)))
Random image