2017-01-23 08:46


Germania vrea să „confişte” puii de neo-nazişti

 |  20:21
Germania vrea să „confişte” puii de neo-nazişti

Copiii simpatizanţilor neo-naziştilor ar putea fi preluaţi din familiile în care sunt crescuţi şi plasaţi în grija asistenţilor sociali, informează Daily Mail.

Autorităţile germane sunt tot mai îngrijorate de amploarea pe care au luat-o taberele de vară organizate de mişcările neo-naziste, la care participă din ce în ce mai mulţi copii. Organizatorii taberelor sunt acuzaţi că spală minţile adolescenţilor şi că îi învaţă să admire şi să promoveze valorile unei mişcări ideologice care a ucis şase milioane de evrei în timpul Holocaustului.

Majoritatea taberelor seamănă izbitor cu modul de organizare al evenimentelor similare din perioada interbelică, atunci când Hitler conducea Germania. Zvastici, embleme ale S.S. sau alte simboluri naziste care sunt interzise au fost descoperite în timpul unor controale efectuate la sediul mai multor tabere de vară. Adolescenţii mai sunt învăţaţi că democraţia este „pentru suflete slabe” şi că adevărata formă de guvernământ este cea totalitară. „Dacă influenţa ideologică atinge asemenea proporţii încât poate ameninţa binele copiilor, statul sau organismele civice sunt obligate să intervină. Dacă nu, atunci nu facem decât să încurajăm apariţia unor probleme majore în viitor”, afirmă Gunther Hoffmann, un expert în sociologia copiilor. Pe lângă activităţile ideologice, adolescenţii se relaxează într-un mediu natural, urmează cursuri de călărie, înot sau sunt învăţaţi să doarmă în corturi şi să facă faţă condiţiilor vitrege.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ARMADA
27 Iul 2011

Holocaustul este o minciuna globala.
M
28 Iul 2011

asa au inceput si pe vremea lui hitler. intai i-a luat pe oameni la sentiment "ce natie deosebita e natiunea ariana" pana au ajuns sa adune copiii sa vada cum ii impusca pe evrei direct in gropile comune, copii, femei. psihopati in gene.

Adauga un comentariu

Random image