2019-02-23 15:09


Gest INEDIT: Deputații USR au venit la ședință cu MĂȘTI pe față

 |  17:02
Gest INEDIT: Deputații USR au venit la ședință cu MĂȘTI pe față

Deputaţii USR au intrat, luni, în prima şedinţă de plen din sesiune, purtând măşti medicale, preşedintele partidului Dan Barna, precizând că acest gest este solidaritate cu “zecile de mii de românii care au fost gazaţi şi bătuţi” la mitingul din 10 august.

“Gestul nostru este un gest pe care îl considerăm firesc de solidaritate cu zecile de mii de români care au fost gazaţi şi bătuţi în 10 august de către PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea, evident şi încercarea de muşamalizare pe care o vedem că se construieşte uşor în fiecare zi. Nu trebuie să rămână aşa. USR în cadrul acestui parlament şi contăm pe întreaga opoziţie vom pune o presiune constantă pe clarificarea responsabilităţilor pentru că faptul că Liviu Dragnea a decis să-i gazeze pe români în încercarea de a transforma România în stat autoritar. Este un lucru care nu trebuie să rămână aşa. Şi purtăm aceste măşti în dorinţa de a arăta Românilor ce s-a întâmplat şi a arăta că noi, USR, şi toţi cetăţenii merită să fie reprezentaţi corect în acest Parlament şi purtăm acest mesaj al revoltei şi a sentimentului de neacceptat că organele unui stat, jandarmeria, a putut să bată şi gazeze cetăţenii unui stat pe care îl considerăm democratic”, a declarat Dan Barna, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-04

TAGURI: deputati, usr, masti, protest, gazati, protest, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARDAN
03 Sep 2018

MAI BINE VENEAU CU MITRALIERE SI CIURUIAU TOATE JIGODIILE PSDISTE .
ANONIM
03 Sep 2018

Noi gayii am vrut o lovitura de stat sa dam pe 10 august dar nu ne au lasat jandarmii astia rai Bautorul de pisat sef al spiralei ciolosul bubos a adus niste gorile care au facut tot posibilul Au batut jandarmii si pe o jandarmerita au furat pistoale unul din carucior cauta jandarmii la pula Apoi am aruncat cu cacat si pungi de pisat Pisatul l am luat de la gura noastra si l am aruncat Am aruncat cu bucati de asfalt cu garduri dar degeaba nu am putut da lovitura de stat Seful tarii SASUL s a suparat tare pe jandarmi ca de ce nu i a lasat pe,, romanii lui sa intre in guvern "Acum venim cu masti deoarece cacatul pe care l am aruncat si pisatul l am mancat noi ca eram tare doriti si acum ne pute gura de la cacat
MAFIA BOLSEVICA
03 Sep 2018

Realizarile GIO draknea -mascariceanu. : inflatie5,6% , robor maxim istoric , scumpirea gazelor cu 5,6% supraacciza la combustibil, 59 de copii morti de rujeola in spitale cu manageri pusi politic de psd si tot atatea familii distruse , 18000 de PFAuri inchise de mafia psd, invatamant cu manuale tiparite gresit de clientela psd , taxele locale marite , spitale fara medicamente , datoria externa a Romaniei dusa la peste100 miliarde euro , lipsa bani de PENSII SI SALARII , pensii speciale pentru mafie , indemnizatii nesimtite pentru alesi locali , pesta porcina scapata de sub control , amestec abuziv in justitie pentru scaparea borfasilor psd de puscarie etc.
ANONIM
03 Sep 2018

Mananci cacat cucuvea roz.,mananci cacat
ANONIM
03 Sep 2018

Lui chichirau trebuia sa ii puna la cur ....bârnă și.a pus pe gura , precum și colegii lui , ptr ca s.au săturat de cata MUIE au luat ....
ANONIM
03 Sep 2018

Cum vin homalaii !!Nu mai stiu ce sa nascoceasca Bai homo la munca bai lighioane proaste!
TRAIANU
04 Sep 2018

Pentru "cardan, mafia bolsevica" si alti pupini de dilimani - bine ca si-au pus masti sa nu li se vada mutrele dubioase de consumatori de produse intezise sau expirare ! Special "cardan" =ai rudimentul de creieras ciuruit de rugina si atins de pesta porcina !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...