2018-12-11 16:43


Gheorghe Falcă, propus coordonator al campaniei PNL

 |  22:27
Gheorghe Falcă, propus coordonator al campaniei PNL

Gheorghe Falcă a fost propus de liderul PNL Alina Gorghiu să preia funcția de coordonator al campaniei liberalilor pentru alegerile parlamentare, a anunțat sâmbătă seara vicepreședintele formațiunii Raluca Turcan.

"Este un om cu experiență, cu rezultate, care s-a implicat și a demonstrat că se pot obține rezultate", a adăugat vicepreședintele liberal, la finalul ședinței de sâmbătă.

Propunerea Alinei Gorghiu urmează să fie votată de Biroul Politic Național al PNL săptămâna viitoare.

Desemnarea lui Falcă drept coordonator al campaniei electorale a liberalilor pentru parlamentare vine după ce Vasile Blaga a demisionat din această funcție.

În ceea ce privește decizia luată de liderii PNL ca partidul să aibă o conducere unică în persoana Alinei Gorghiu, Turcan a apreciat că aceasta demonstrează "multă înțelepciune".

"Decizia de azi a marcat foarte multă înțelepciune pentru PNL. Este o decizie care arată că suntem capabili să privim la ceea ce așteaptă oamenii de la PNL de la politică. (...) E un gest care nu marchează nici cedare, nici câștig pentru niciuna din părți. E un gest care marchează înțelegerea viitorului, or viitorul nu mai poate merge cu jumătăți de măsură. Așa cum am decis ca și la nivel de organizații județene să avem președinți unici, în fruntea partidului nu puteam veni cu o altă soluție decât aceasta — de conducere unică", a conchis Raluca Turcan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-02

TAGURI: gheorghe falca, coordonator campanie, pnl, alina gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPAIMA NUțII
02 Oct 2016

Cu muistu'asta cu fața aia unsuroasa peneleu'o sa aibă numai succesuri...
HAZNAUA URBEI
02 Oct 2016

UN CACANAR URSAR , MARE SEF DE HAZNA POLITICA . IL IA CIT DE CURIND CU JMENURILE MA PIS IN FATA LUI DE TIGAN BORIT
Random imageUltimele stiri


loading...