2019-01-20 07:01


Gheorghe Flutur atacă organizaţiile PDL din teritoriu. Democrat liberalul a cerut susţinere pentru reconstrucţia partidului

 |  18:26
Gheorghe Flutur atacă organizaţiile PDL din teritoriu. Democrat liberalul a cerut susţinere pentru reconstrucţia partidului

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a criticat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al partidului, activitatea unor organizaţii democrat liberale din teritoriu. Acesta a cerut multiplicarea mesajului de la vârf către structurile periferice ale PDL în procesul de reconstrucţie şi reorganizare a partidului înainte de alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

"Aţi văzut, dragi colegi din teritoriu, că vă monitorizăm săptămânal ce faceţi şi dintr-o primă oglindă se vede cine mişcă, cine are acţiuni şi cine nu. Eu, personal, nu sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă, nu se poate ca, din ultimele statistici, zece la sută din organizaţii să-şi ţină conferinţe judeţene de presă. Degeaba ne batem noi aici la vârf, facem moţiuni, declaraţii, plângeri la CCR, dacă nu multiplicăm mesajul în teritoriu şi vă rog pe fiecare în parte, înţelegeţi această necesitate", a declarat democrat liberalul.

Fluturat a subliniat că este importantă reconstrucţia partidului, procesul trebuind finalizat în toamna acestui an, scrie Agerpres. "Aseară, în Colegiul Director Naţional, preşedintele Vasile Blaga, împreună cu ceilalţi colegi, am analizat, judeţ cu judeţ, cum mergem, ce facem. Am o mare rugăminte. Dorim, una din priorităţi, reconstrucţia acestui partid şi ea se face acum. Noi nu putem să trecem de toamna acestui an - pentru că avem alte priorităţi, după aceea vin europarlamentarele, prezidenţialele - până nu finalizăm reconstrucţia şi organizarea şi alegerile de jos în sus", a argumentat secretarul general al PDL.

Gheorghe Flutur a cerut înfiinţarea unor comisii de specialitate în teritoriu, corespunzătoare celor existente la nivel central. "Merge greu. Faceţi aceste comisii: (...) aveţi ce vorbi la nivelul judeţelor. Acestea sunt lucruri care fac PDL să crească", a solicitat Fluturat. În plus, a cerut ca la şedinţele birourilor judeţene să fie invitaţi şi reprezentanţii organizaţiilor de pensionari, de tineret şi de femei, dar şi ai organizaţiilor oamenilor de afaceri. "Este loc de dezbateri care să aducă procente. (...) Sunt acţiuni pe care va trebui să le faceţi în fiecare zonă şi dvs. să le propuneţi, în felul acesta creşte partidul", a subliniat Flutur.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-06
Citeste si:
Flutur: PDL lansează joi programul pe agricultură

TAGURI: Gheorghe, Flutur, PDL, organizaţii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...