2018-12-14 01:25


Gheorghe Nichita: Îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă lui Adomniței

 |  18:11
Gheorghe Nichita: Îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă lui Adomniței

Liderul PSD Iași, Gheorghe Nichita, a declarat vineri că îi pare rău de reținerea de către autorități a președintelui Consiliului Județean, liberalul Cristian Adomniței. Nichita, el însuși acuzat de DNA pentru abuz în serviciu, și-a exprimat speranța ca vechiul său colaborator din USL să fie eliberat cât mai repede posibil.

Primarul municipiului Iași, social-democratul Gheorghe Nichita, a declarat vineri la Curtea de Apel București (CAB) că regretă situația în care a ajuns Cristian Adomniței, președintele liberal al Consiliului Județean (CJ) Iași, reținut de procurorii DNA pentru favorizarea făptuitorului și fals intelectual. „Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă domnului Adomniţei, îi ţin pumnii şi sper să fie eliberat cât mai repede”, a afirmat edilul PSD.

Ales în 2003 ca primar în Iași,  a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, acces ilegal la un sistem informatic şi operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice. Potrivit informațiilor furnizate de Mediafax, Adina Samson, șef de serviciu în Primăria Iași, l-a denunțat pe Nichita după ce acesta i-ar fi pus pe polițiștii locali să o urmărească la sfârșitul relației amoroase pe care au avut-o.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-09

TAGURI: gheorghe, nichita, cristian, adomnitei, consiliul, judetean, iasi, adina samson
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


ANONIM
09 Mai 2015

UNITI SALVAM ROMANIA CU SOLUL EI SUPERMANOS, CU BOGATIILE EI NATURALE INCUSIV CELE SUBTERANE , BIOLOGICE , UMANE. ETC. DRAGI ROMANI IERTATI-VA UNII PE ALTII SI UNITIVA atfel nu avemsorti de izbanda. CEI CE TREBUIE IERTATI DE PACATUL TRADARII ,PERVERSIUNII UMANE, DEMAGOGIEI, ETC SA-I IERTE MAI INTAI JUDECATORUL SUPREM AL LUMII SI AL VREMII DE APOI pana la NOI cei exploatati si UMILITI de EI. Demonstrand in strada cu sacrificii umane(ca in tarile din vest) vom opri POLITICA defaimatoare a Ro (vom preveni ANARHIA, PRABUSIREA si destramarea unei natiuni) daca avem demnitate umana.Vom SCHIMBA MULTE GUVERNE SI ADMINISTRATII LOCALE CONDUSE DE TICALOSI...........
Random image



Ultimele stiri






loading...