2019-01-17 13:10


Gheorghe Ştefan (PDL): Exclud orice candidatură de a mea pentru vreo funcţie de conducere în PDL

 |  13:29
Gheorghe Ştefan (PDL): Exclud orice candidatură de a mea pentru vreo funcţie de conducere în PDL

Gheorghe Ştefan, primarul de la Piatra Neamţ, a declarat astăzi pentru ziarul „Puterea”, că nu o să mai candideze la vreo funcţie de conducere în partid: „Exclus! Nu mai vreau nicio funcţie!”

Întrebat care este cea mai potrivită persoană pentru a prelua funcţia de preşedinte al partidului, Ştefan a spus că Vasile Blaga este unun dintre favoriţi: „Sunt mai mulţi, iar  Vasile Blaga este unul dintre ei. Oricum, eu o să mă supun majorităţii. Nu am  vreo preferinţă anume.Vedem ce decizie se va lua astăzi”.

Cu privire la preluarea funcţiei de preşedinte de partid de către unul dintre liderii filialelor judeţene, Ştefan nu a vrut să se pronunţe, spunând că rezultatele de la alegerile locale au fost diferite şi se ţine cont de ceea ce au reuşit să facă.

Reamintim că Gheorghe Ştefan a fost cel care şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte PDL, înainte de şedinţa Colegiului Naţional Director de pe 14 iunie.

La finalul şedinţei, Emil Boc, preşedintele partidului şi întreaga conducere centrală au demisionat.

Astăzi, la ora 17.00 este programată o altă şedinţă a Colegiului Naţional Director, ăn care se va discuta despre viitoarea conducere a partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-12-23

TAGURI: pdl, functie de conducere, partid, cnd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...