2019-03-19 08:00


Ghici cine este? Oltean ar vota o femeie „frumoasă şi deşteaptă” la şefia PDL

 |  17:52
Ghici cine este? Oltean ar vota o femeie „frumoasă şi deşteaptă” la şefia PDL
IoanOltean ar susţine o femeie la conducerea PDL. Vicepreşedintele PDL a declarat,vineri, că ar vota pentru funcţia de preşedinte al partidului o femeie frumoasă, deşteaptă şi bine, bine intenţionată”.Singura femeie din PDL despre care s-a speculat până acum că ar avea intenţiide a candida la şefia partidului democrat-liberalilor este Elena Udrea.

IoanOltean a făcut aceste afirmaţii după ce a fost întrebat de un jurnalist dacăpartidele din România sunt pregătite să fie conduse de o femeie, el refuzând sărăspundă iniţial la o altă întrebare referitoare la o posibilă candidatură laşefia PDL a Elenei Udrea, informează Mediafax. “De ce nu? Poporul acesta esteunul misogin? Eu nu sunt misogin, aşa că eu aş vota o femeie frumoasă,deşteaptă şi bine, bine intenţionată. De ce nu? Frumoasă, deşteaptă şi bineintenţionată, cu cunoştinţe vaste şi cu dorinţa de a face ceva în ţaraaceasta”, a subliniat Ioan Oltean.

Pedelistulsusţine, totuşi, că deocamdată scaunul lui Emil Boc de şef al PDL nu seclatină. “În acest moment, funcţia de preşedinte a lui Emil Boc nu e înpericol. Depinde cum evoluează guvernarea în continuare”, a declarat IoanOltean. Întrebat ce părere are despre o posibilă candidatură a lui VasileBlaga, Oltean a spus că acesta ar putea fi un candidat redutabil la şefia PDL. “VasileBlaga nu a spus că va candida. E o posibilitate legată de o anumităcondiţionalitate. Vasile Blaga este un lider puternic al partidului, ar puteafi un candidat excelent la funcţia de preşedinte. Vom trăi şi vom vedea ce seva întâmpla în continuare”, a afirmat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...