2018-11-18 20:42


GHORGHIU, despre rezoluția de la Băile Herculane: „Toţi cei care nu cred în minciunile şi manipulările PSD sunt stat paralel!”

 |  11:44
GHORGHIU, despre rezoluția de la Băile Herculane: „Toţi cei care nu cred în minciunile şi manipulările PSD sunt stat paralel!”

Senatoarea PNL Alina Gorghiu ironizează rezoluţia adoptată vineri de liderii PSD prin care aceştia denunţă existenţa unui aşa-numit ”Stat Paralel şi Ilegitim” în România, spunând că tot ce nu ascultă de PSD este stat paralel, chiar şi legile economice care nu se supun politicilor fiscale aberante ale Guvernului.

”Tot ce nu ascultă de PSD, e stat paralel! Este foarte posibil ca până şi legile economice să comploteze împotriva lor, căci nu se supun politicilor fiscale aberante. Tot în aceeaşi cheie, putem gândi că şi instituţile europene fac parte din statul paralel. Asta pentru că nu scrie în raportul MCV exact ce vrea PSD. Tot aşa putem gândi şi cu americanii pentru că susţin egalitatea în faţa legii şi lupta împotriva corupţiei. Deci, toţi cei care nu cred în minciunile şi manipulările PSD sunt stat paralel”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Fosta şefă a liberalilor arată că marota statului paralel va fi folosita de PSD ca să-şi justifice nevoia de control politic pentru a nu fi acuzaţi că pun în prim-plan teza luptei anti-abuzuri.

”E un fel de actualizare a tacticii <<duşmanului străin>>. E aceeaşi frustrare ca atunci când eşti tâlhărit şi rămâi fără nimic în buzunar, în timp ce hoţul te acuză că îl jigneşti fără drept. La final rămâi şi cu banii luaţi şi certat. Practic, asta face PSD sub umbrela luptei cu statul paralel şi abuzurile. Victimizarea PSD este un pic cam prea penibilă”, explică Gorghiu.

Liderii PSD, reuniţi vineri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, au adoptat în unanimitate o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit ”Stat Paralel şi Ilegitim” care, în opinia lor, încearcă să preia controlul asupra puterii politice şi care reprezintă un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

Ei îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că, prin lipsa sa de reacţie, este complice la numeroasele încălcări ale Constituţiei de către exponenţii aşa-zisului ”Stat Paralel şi Ilegitim” şi că şeful statului îşi încalcă una dintre principalele atribuţii constituţionale, şi anume vegherea la respectarea legii fundamentale şi la buna funcţionare a autorităţilor statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-18

TAGURI: ghorghiu, pnl, psd, stat paralel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STAT PARALEL
18 Noi 2017

ESTE statul pe care IOHANNIS IL FOLOSESTEPENTRU A SI ASCUNDE HOTIILE SI faradelegile Este statul care face justitie selectiva Este statul care te a aparat pe tine o hoata si o netrebnica
@STAT PARALEL
18 Noi 2017

este atunci cand hotii dintr o anumita parte apoliticii(iohannis ghorghiu luluta plagiatoarea macoveica cea care bea pipi ciolosul bubos si coleg de pipi cu macoveica pruna basescu blaga si toti ticalosii de dreapta dupa ce au furat si nu au dat socoteala in fata justitiei striga isterici la ceilalti hoti de stanga sa se dealao parte sa mai fure si ei Acesta este statul fals statul paralel Capisco tante?
TANTE GHORGHIU
21 Noi 2017

mi e scarba de tine si de minciunile tale si ale Ralucai Sunteti 2 curve care ati trecut prin patul sefilor ca sa ajungeti acolo unde ati ajuns (ASA A ZIS COLEGUL VOSTRU BETIV orban cel prost )
Random imageUltimele stiri


loading...