2018-11-16 14:45


„Go Ciolo!” Primul miting PNL cu participarea premierului

 |  19:49
„Go Ciolo!” Primul miting PNL cu participarea premierului

Prima acțiune electorală a premierului Dacian Cioloș alături de Partidul Național Liberal a avut loc duminică, la mitingul liberalilor unde au fost lansați candidații formațiunii în fața a peste 20.000 de oameni.

În marea de oameni adunați în Piața Revoluției se puteau vedea foarte multe pancarte cu slogane în susținerea lui Cioloș.

„Singura care poate să-mi dicteze lucruri e propria conştiinţă, cea care izvorăşte din inimă şi nu altceva. Şi nimeni, absolut nimeni în nicio condiţie, nu poate să-mi ceară şi nu poate să vă ceară să minţim, să nu spunem adevărul de frica de a nu răni, nu poate să ne ceară să facem altceva decât ceea ce noi simţim”, a declarat premierul Cioloș la adunare. El le-a vorbit despre ''implicarea în acţiune cu sufletul curat'', ''onesitate şi adevăr''. „Lipsa implicării naşte monştri”, e de părere premierul.

El a mai spus că își dorește un Parlament în care toți aleșii să lucreze pentru oameni. „Eu v-aş ruga - poate aici e greu pentru că e multă lume şi e bine să fie un entuziasm - v-aş ruga ca odată întorşi acasă să vă gândiţi în ce fel fiecare dintre noi putem să ne schimbăm pe noi înşine pentru a cere apoi societăţii să se schimbe, leadershipului să se schimbe, să fie mai onest, mai direct atunci când are ceva de spus şi să fie cu bun-simţ”, a fost mesajul şefului Executivului, pe o scenă în mijlocul mulţimii.

„Aș încheia spunând că unii oameni spuneau 'Vrem România înapoi'. Eu cred că, mai mult ca oricând, având România noastră — și nu trebuie să o cerem cuiva — asumându-ne România noastră, e bine să vrem 'o Românie înainte'", a încheiat Dacian Cioloș.

Gorghiu: PSD se hrănește din disperare

La rândul ei, președinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat că PSD se hrănește din disperare, sărăcie și regrete, iar „mârlănia” nu are ce să caute în clasa politică.

"Niciodată nu au fost atât de mari diferențele între noi și PSD. (...) Dragii mei liberali, haideți să facem cumva să-i penalizăm atunci când vând iluzii. Iluzia și traficul de iluzie nu dor acum în campanie, o să-i doară pe români imediat după. Avem obligația să spunem tuturor că mârlănia în politică nu mai are ce să caute", a spus Gorghiu, la mitingul organizat în Piața Revoluției.

Ea a ținut să sublinieze că PNL are o echipă puternică. „Vreau atunci când se vorbește de lucrul românesc să pun semnul egal cu lucrul bine făcut. Merităm atâta lucru, după 27 de ani", a afirmat Gorghiu, potrivit Mediafax.

Președinta PNL le-a transmis participanților la miting că spera ca România să aibă un premier liberal. „Putem da atât cât putem face. Dacă mințim, dacă supralicităm, dacă vindem iluzii, înseamnă că nu suntem noi cei care ne ridicăm la înălțimea unei nații care are cetățeni valoroși și cu aspirații, o națiune care are cetățeni cu speranțe, principii și valori merită o clasă politică la acea înălțime. Dumnezeu să ne ajute și să ne dea România la 100 de ani cu un premier liberal!", a conchis președintele PNL.

Bolojan: PSD continuă cu toți penalii

„PSD continuă cu toţi penalii pe care îi are şi cu toţi oameni care au contribuit la această stare de fapt în România. Explicaţi-le oamenilor acest lucru, asta este o mare diferenţă! Oameni noi, liste curate la PNL, dezastru la ceilalţi! (...) Dragii mei, cum sună programul PSD? Votaţi-ne pe noi pentru că nu v-a trebui să faceţi nimic, nu va trebui să schimbaţi nimic, noi vom mări toate salariile, toate pensiile, vom anula toate taxele! Vă aduceţi aminte de o reclamă care funcţiona în anii trecuţi? 'Stai liniştit, FNI lucrează pentru tine!' C-am asta îmi aduce mie şi programul PSD. Diferenţa este cât se poate de clară, PNL nu pune în centru un Guvern de 10-15 oameni care vor face totul pentru ţară, pentru că este o minciună, PNL pune în centrul programului lui cetăţeanul, pe românul de rând'', a spus și secretarul general al PNL, Ilie Bolojan.

El e de părere că „întotdeauna omul sfinţeşte locul”: „noi îl avem premier pe Dacian Cioloş şi ei îl au pe Dragnea sau dacă nu reuşesc, pe o sosie a lui Dragnea, că nu poate să fie altceva. Oameni buni, vreţi ca România să fie reprezentată la nivel european, de un om care ştie care sunt mecanismele europene, sau de un om care va sta pe la colturi?”.

Liberalii au afişat pancarte cu ''Cioloş prim-ministru'', ''Cioloş premier 2015-2020'', ''PNL Răcari susţine Julien'', ''Go, Ciolo! Oltul e cu tine'', ''Iaşiul merge cu Cioloş'' şi steaguri PNL şi UE.

Strategia PNL a fost ca pe scenă să defileze cu preponderenţă candidaţii noi, ''nepătaţi''. Au vorbit printre mulți alții, neurochirugul Leon Dănăilă, Pavel Popescu, tânărul care a adus medici norvegieni pentru a trata victime de la Colectiv, Hildegard Brandl, candidat la Senat în Bucureşti, dar şi regizorul Tudor Giurgiu. De asemenea, vor fi mesaje din partea lui Mircea Ionescu Quintus şi Neagu Djuvara, mai transmite Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-06

TAGURI: actiune electorala, dacian ciolos, pnl, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Să DEA NAIBA DE Vă CRED....
06 Noi 2016

Folosesc DOAR cuvinte mari și -atât! M-am uitat pe B1TV când a vorbit reputatul Leon Dănăilă și, am realizat că a fost ABURIT bine în privința intențiilor PeNaLilor, iar el, în simplitatea, modestia și onestitatea sa de MARE OM, i-a și crezut pe cuvânt! Drept pentru care, a trebuit să citească patetismele-alea de pe hârtie, și nu gură, izvorâte ”din inimă” (sâc!) vorba lui Julien!
AM VăZUT IARășI,
06 Noi 2016

pe psihologul Mirela Zivari într-un interviu la Cotidianul.ro! Mi-a plăcut cum vorbește, cum pune problema, DAR...dacă este sinceră cu ea însăși, după banii (mulți) eventual împrumutați, cum a fost nevoit s-o facă și neurochirurgul Leon Dănăilă, când de fapt, nu trebuia să le ceară niciun ban...ci, dimpotrivă! Dar, curvele politice, tot CURVE rămân! Desfășurarea mitingului mi s-a părut falsă, cu un discurs pueril...în care nu erau convinși nici ACTORII, nici SPECTATORII! Parcă era în filmele cu proști, în care râzi de stângăcia nedisimulată a personajelor . Parcă jucau într-o piesă de teatru, niște copii! În privința celor două nume sonore (psiholoaga și cu neruochirurgul) BOII de PeNaLiști trebuiau să se folosească de imaginea lor, fără a le cere bani în schimb, pentru că și-așa, lumea nu prea mai pune botul la fațada /reclama partidului, așa cum nu cred cei care se uită la reclame că nu știu ce mare om sau vedetă mănâncă, bea sau se scarpină cu nu știu ce produs....nu?
GOGU
07 Noi 2016

Bolojan: PSD continuă cu toți penalii. Iar PNL continua cu MAMA PENALILOR !!!! adica cu mama unuia care se afla in arrest daca nu ma insel, nu !!??
BOSTINARU CLAUDIU
07 Noi 2016

Minte cu nerusinare netrebnica asta de fufa penala ALINUTA CU BUBUTA fascista mincinoasa SORIN ROSCA STANESCU ESTE PE LISTE DAR ESTE PENAL CU PUSCARIE URMAND TOT CU PENALIIRelu Fenechiu tudor chiuariu URMEAZA APOI PENALI SADEA klaus iohanis akos mora dan rusanu mircea diaconu varujan vosganian chitoiu gigi becali cancescu uioreanu despre ce vorbim tzata alinuta cu bubutza
HUIAN MIHAI
07 Noi 2016

Nu erau convinsi pentru ca au fost adusi pe bani cu camioanele Se certau intre ei ca de ce la unii li s a dat cate 10 lei iar la altii cate 40 de lei Liberali hoti sunt doar aia care au organizat mascarada ceilalti erau oameni de pe strada
GIRAUANU TITEL
07 Noi 2016

Aveau pancarte pe care scria SUCIAVA in loc de SUCEAVA unii erau cu pungi la gura vai de capul lor drogati
Random imageUltimele stiri


loading...