2018-12-13 22:18


Gorghiu: Nu există o ruptură între PNL și președinte

 |  16:14
Gorghiu: Nu există o ruptură între PNL și președinte

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că relația liberalilor cu președintele Klaus Iohannis este în continuare corectă și foarte bună.

"Nu există o ruptură între PNL și președinte. În mod cert, neechivoc, există același parteneriat, aceeași relație instituțională corectă și foarte bună", a afirmat Gorghiu, la Palatul Parlamentului, întrebată ce părere are despre atacurile la adresa șefului statului venite din partea unor liberali printre care și Ludovic Orban.

Ea a spus că nu va împiedica niciun liberal să își exprime opinia, chiar dacă aceasta nu corespunde cu a ei.

Alina Ghorghiu  a adăugat că PNL a făcut un pas înainte, că există un guvern de specialiști în prezent pe care liberalii îl sprijină și ei sunt în parteneriat și cu președintele Iohannis.

"Pasul următor va fi anul viitor, în toamnă, când veți vedea un parteneriat Klaus Iohannis — PNL — Guvern liberal. În PNL fiecare are dreptul să spună orice până la decizia politică. Nu o să vedeți niciodată o poziție unanimă ca la PSD. Nu aș mai fi președinte al acestui partid dacă toată lumea s-ar încolona și ar zice ca mine dimineață, la prânz și seara", a arătat Gorghiu.

Pe de altă parte, ea a spus că este falsă informația vehiculată în presă potrivit căreia Klaus Iohannis și-ar face alt partid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BEBE
21 Noi 2015

huuuuuuuuuuoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
22 Noi 2015

CHILOTAREASO propunerea cu doua candidaturi pt orice ales (parlamentar, primar, presedinte de consiliu judetean, consilier local, lider de sindicat ) e f. fezabila , asa-i in toate tarile civilizate, ASTA impiedica mafiotizarea societatii, HOTIA si TRADAREA cetateanului. Sustinerea TA ca mai multe mandate ajuta la perfectionarea canditatului asta-i valabila in cazul PROSTILOR, RETARDATILOR, IMPOSTORILOT, SEMIDOCTILOR, ETC. In functia publica trebuie sa ajunga oameni pregatiti ELITE nu TAMPITII care trebuie sa invete in timpul exercitarii mandatului asa cum esti TU care ai doar FLUTURI sub BURIC. Asa s-a umplut PARLAMENTUL si GUVERNUL de CIOCILINE FEMININE si MASCULINE..
Random imageUltimele stiri


loading...