2019-01-23 07:47


Gorghiu: Ponta și-a construit cariera pe trădarea celor care au fost alături de el

 |  18:37
Gorghiu: Ponta și-a construit cariera pe trădarea celor care au fost alături de el

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a susținut vineri că premierul Victor Ponta și-a construit întreaga carieră politică "pe spinarea și pe trădarea" celor care au fost alături de el. Mai mult, în replică la afirmațiile acestuia potrivit cărora la conducerea PNL au rămas "doar lași și impostori", Gorghiu l-a numit "obosit" și "agresiv" pe liderul PSD.

"Victor Ponta este din ce în ce mai obosit, iar efectele zdrobitoarei înfrângeri din campania prezidențială se decontează, iată, la câteva luni. E agresiv cu toată lumea, cu președintele, cu presa, cu opoziția, cu propriul partid. Îl sfătuiesc să admită că nu mai face față evenimentelor și să plece. Dacă însă insistă să găsească în PNL vinovații pentru tot ceea ce i se întâmplă, mă văd nevoită, chiar dacă nu îmi face nicio plăcere, să îi reamintesc câteva jaloane care i-au marcat cariera politică, în singurul stil pe care poate să îl înțeleagă", a tranmis copreședintele PNL pe Facebook.

"Mai întâi a fost cârca lui Adrian Năstase, care l-a numit șef al Corpului de Control și l-a uns, ulterior, și președinte al tinerilor pesediști. Acum, Victor Ponta nu și-l mai aduce aminte pe fostul premier, dar măcar nu se laudă și cu a sa condamnare. Mai apoi, s-a suit în spinarea lui Mircea Geoană, care l-a numit purtător de cuvânt în campania sa prezidențială, iar răsplata lui Victor Ponta a fost că nici măcar nu l-a votat", susţine Alina Gorghiu.

"în 2009, Victor Ponta a ajuns ministru datorită prieteniei cu familia Cocoș — Udrea, a cărei arestare și-a trecut-o recent în CV-ul politic. La congresul în care a fost ales președinte al PSD, spinarea a fost reprezentată de Sebastian Ghiță, singurul de care încă nu s-a dezis. În fine, Victor Ponta nu ar fi ajuns niciodată premier dacă nu era cârca PNL, pe care s-a suit de două ori, în 2012. Bineînțeles că urmările au fost similare: Ponta l-a trădat pe Crin Antonescu pentru a candida el însuși la președinție", afirmă Alina Gorghiu.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, după ce liberalii au solicitat demisia din Guvern a lui Liviu Dragnea, că la conducerea PNL au rămas "doar lași și impostori". 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: gorghiu, ponta, construit, cariera, tradarea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD-UL ESTE FRUNTEA ?????
15 Mai 2015

INCREDIBIL DAR ADEVARAT , CFR CALATORI – 1.539.435.720 lei datorii ! "Prin impunerea lui Alexandru Petrescu, vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, in prezent dirijorul trenurilor de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara in acest moment sub control judiciar, au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile "in totalitate legale" de la CFR Calatori - Carmen Maria Popescu. Rusine sa va fie !!!
HAZNAUA COMUNA
15 Mai 2015

Latratoarea Facatoare PiNiLi sa batut in procese cu SOVA , pe bani statului si si-a tras si ea cite 10 - 12 milioane euroi . Cu concursul lui Tasu si lui Pinalti .
Random imageUltimele stiri

loading...