2019-01-22 20:59


Gorghiu, replică dură la adresa Guvernului: Cât mai pot sta în funcţii Viorica Dăncilă şi Carmen Dan?

 |  12:28
Gorghiu, replică dură la adresa Guvernului: Cât mai pot sta în funcţii Viorica Dăncilă şi Carmen Dan?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune că scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică a ministrului Carmen Dan au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil, iar Dăncilă şi Dan, dar şi Liviu Dragnea, "sponsorul lor politic", trebuie să plece urgent din funcţii.

"Cât tupeu trebuie să ai să dai vina pe victime pentru tot ce a fost în Piaţa Victoriei pe 10 august! De la cine a învăţat Dragnea cum să facă propagandă? De la regizorii mineriadelor? Cum să afirmi că zeci de mii de oameni paşnici au trecut prin acele atrocităţi numai pentru faptul simplu că au participat la manifestaţia diasporei, dar altfel sunt numai 5 cazuri în care autorităţile au făcut greşeli", spune Alina Gorghiu.

Ea afirmă, într-un mesaj postat luni pe Facebook, că este descalificant "să stai 9 zile ascunsă şi apoi să apari duminică seara pentru a susţine aşa ceva".

Alina Gorghiu spune că este evident că a fost vorba despre o reacţie disproporţiontă a autorităţilor şi că gazele şi bastoanele au fost folosite fără discernământ, iar pentru această situaţie ar trebui date explicaţii: "Într-o piaţă plină cu zeci de mii de oameni au existat 1000 de provocatori. Dar gazele şi bastoanele au fost folosite fără discernământ, până la urmă toţi manifestanţii au fost agresaţi de forţele de ordine şi peste 400 de oameni au avut nevoie de ajutor medical. De ce nu se dau explicaţii despre toate aceste lucruri?".

Senatorul PNL mai afirmă că scrisoarea premierului Viorica Dăncilă către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică a ministrului Carmen Dan au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil, iar Dăncilă şi Dan, dar şi Dragnea trebuie să plece urgent din funcţi. lor

"Cât mai pot sta în astfel de funcţii Viorica Dăncilă şi Carmen Dan? Scrisoarea de vineri către Comisia Europeană şi declaraţia de presă de duminică au adus această guvernare la punctul cel mai jos imaginabil! E clar pentru toţi că Dragnea le împinge la astfel de gesturi dar nu pot să înţeleg cum de PSD mai acordă sprijin acestui grup mic care se agaţă de putere cu orice preţ. Aceste două persoane trebuie să plece urgent din funcţiile lor, la fel Dragnea, sponsorul lor politic!", adaugă Alina Gorghiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-20

TAGURI: Alina Gorghiu, PNL, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
20 Aug 2018

DEVORATOARELE DE PENIS NU POT FACE POLITICA PENTRU STABILIREA NORMALITATII IN ROMANIA..................
ANONYMOUS
20 Aug 2018

Cand era-ti la guvernare si a-ti facut cele mai mari prostii monumentale,atunci cum fost ?Atunci a intrebat o tara intreaga daca mai stati la guvernare ca se ducea Romania pe apa sambetei analfabetilor ce sunteti.Guraaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
ANONIM
21 Aug 2018

Cine te lasa sa ti versi veninul in numele PNL ului, curvete veninos Ai stricat casnicii ,ai uneltit cu VLASOV contra tarii si tot tu japita stricata ai glas veninos Dute dracului!
ANONIM
21 Aug 2018

Meriti ,dupa cat de rea si veninoasa esti sa fii arsa pe rug ca o vrajitoare nebuna Siktir ,Ai un copil de crescut japita nebuna !!
Random imageUltimele stiri

loading...