2018-12-10 17:58


Gorghiu şi Blaga s-au dus cu anticipatele la Cotroceni. Iohannis îi susţine

 |  17:55
Gorghiu şi Blaga s-au dus cu anticipatele la Cotroceni. Iohannis îi susţine

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, împreună cu Mircea Ionescu Quintus au susţinut la consultările cu Klaus Iohannis organizarea de alegeri anticipate. Demisia tuturor parlamentarilor prin acord politic ar fi una dintre variante.

„Nu am făcut propunere pentru prim ministru, vrem dizolvarea parlamentului şi alegeri anticipate, poziţia noastră e consecventă. S-au făcut multe greşeli în politică, greşeli care se văd în mişcările din societate. Nu am discutat niciun fel de altă variantă, mă bucur că PSD a avut o poziţie echilibrată, care nu a exclus organizarea de alegeri anticipate, nu mai e cazul de scandal, de crize politice la vârf, trebuie să găsim o soluţie de consens.

Am înţeles că şi în zilele care urmează va fi o nouă rundă de consultări, mă bucur că preşedintele are şi o discuţie cu societatea civilă.” a declarat Alina Gorghiu, la terminarea consultărilor de la Cotroceni.

Vasile Blaga a subliniat că „Ne trebuie un guvern puternic, susţinut de un Parlament credibil, care se pot realiza doar prin alegeri anticipate, organizate după noua lege.”

Întrebat despre părerea preşedintelui, Quintus a declarat că Iohannis a susţinut că alegerile anticipate sunt cea mai bună variantă în acest moment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05
Citeste si:
La 98 de ani, Mircea Ionescu Quintus regretă că nu poate ieşi în stradă
Băsescu critică deciziile lui Iohannis: sunt neconstituţionale

TAGURI: cotroceni, gorghiu, blaga, alegeri anticipate, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALTE ANIMALE ”DE RASă”...
08 Noi 2015

Struțul și buldogul....ONLY REJECT!!!!
Random imageUltimele stiri


loading...