2016-10-27 23:52

POLITICA


Grecii au ars steagul german

 |  17:55
Grecii au ars steagul german

Un grup de manifestanţi naţionalişti greci au ars un drapel german şi au încercat să dea foc unui drapel nazist în faţa Parlamentului de la Atena. Grupul, format din 200 de manifestanţi care purtau un drapel mare grecesc pe care era scris „învingător sau mort”, a fost împins de către poliţie, după ce demonstranţii au încercat să intre pe esplanada din faţa Parlamentului, Piaţa Syntagma. În timp ce manifestanţii strigau „Hoţilor, hoţilor!” la adresa deputaţilor aflaţi în interiorul clădirii Parlamentului, unul dintre ei a scos un drapel german căruia i-a dat foc. Circa 20.000 de persoane au manifestat la Atena şi Salonic împotriva celei de-a doua cure de austeritate care se anunţă pentru Grecia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Grecia, proteste, austeritate, naţionalişti, steag german, nazist, parlament, Piaţa SyntagmaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nico Rosberg, încă un pas spre titlul mondial. Germanul s-a impus şi în Marele Premiu al Japoniei Pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este din ce în ce mai aproape de titlul mondial după s-a... 09 Oct 2016 | (0)
Proteste față de uciderea ursului la Sibiu Aproximativ 100 de oameni au protestat vineri seara în Sibiu faţă de decizia autorităţilor de... 15 Oct 2016 | (8)