2019-03-25 07:49


„Greii” din PSD îl pun la zid pe CHIRICA. Cine sunt cei care cer excluderea primarului IAȘIULUI din partid

 |  12:31
„Greii” din PSD îl pun la zid pe CHIRICA. Cine sunt cei care cer excluderea primarului IAȘIULUI din partid

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, declară despre Mihai Chirica, liderul PSD Iași care a lansat un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, că "un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat", transmite corespondentul Mediafax. Stănescu a afirmat, luni, că acest lucru va fi oficializat în forurile statutare ale partidului.

"Un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie să discutăm acest caz în forurile statutare. Şi la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru că nu poate să fie o decizie personală a mea. Vom avea o poziţie oficială în ceea ce îl priveşte pe vicepreşedintele Chirica de la Iaşi. Sută la sută, colegii mei îmi împărtăşesc opinia”, a spus Stănescu.

Și preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, susţine că social-democraţii nu au nevoie de nicio schimbare de leadership. "PSD acum are nevoie acum mai mult ca oricând de unitate, de fermitate şi de continuarea guvernării", susţine Dîrzu.

Întrebat de corespondentul Mediafax dacă este nevoie de o schimbare de leadership, de înlocuirea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a răspuns negativ, precizând că PSD are nevoie de unitate.

”PSD trebuie să guverneze si să-şi pună în practică programul de guvernare. Asta e cel mai important. Celelalte sunt aspecte aruncate de unii şi de alţii, poate chiar din partea opoziţiei, de a încerca să destabilizeze”, a afirmat Ioan Dîrzu.

Liderul PSD Iași, atac dur la DRAGNEA

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a lansat, duminică, un atac la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, afirmând că "politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă", chiar dacă acesta a fost un bun lider de partid, care a dus la câştigarea unor scoruri electorale foarte bune.

Chirica a fost întrebat dacă este mulţumit de felul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, conduce partidul.

"Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic", a răspuns primarul municipiului Iaşi, la Digi 24.

Citește și

Vicepreşedintele PSD Iaşi se disociază de Mihai CHIRICA şi îi cere acestuia DEMISIA

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-13

TAGURI: chirica, paul stanescu, psd, iasi, olt alba, ioan dirzu, dragnea, primar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CRISTESCU
13 Feb 2017

TOTI OLTENII SUNT IMPOTRIVA, DE ACOLO S-AU DAT VOTURILE PENTRU DRAGNEA, IAR MOLDOVENII NU AU NICI UN MEMBRU IN GUVERN DESI AU OAMENII CEL MAI BINE PREGATITI PROFESIONAL!
ANONIM
13 Feb 2017

DERBEDEI, golani fara onoare, fara caracter, fara discernamat ca Paul Stănescu, Dragnea, Oprisan, etc nu au ce cauta in politica statului , in administratia pubulica sau viata publica.
DANIEL
13 Feb 2017

Toti psdistii se intreaba de ce nu se opresc protestele din P-ta Victoriei si din tara, declaratiile arogante ale baronilor psd sunt un motiv bine intemeiat.
MAFIA PSD.
13 Feb 2017

Prin ,,grei'' inteleg MAFIA. TOTI CEI DIN OLTENIA SUNT BENEFICIARI DE FONDURI EXORBITANTE DE LA BUGET. ARDELENI SI MOLDOVENI SUNT BANII FURATI DE LA DVS. AUTONOMIA FINANCIARA REZOLVA PROBLEMA. CE MAI ASTEPTATI ? PROIECT DE LEGE - DEZBATERE SI PUNERE IN APLICARE. ATUNCI SA-I VEDEM PE SARACIILE DIN OLTENIA DE UNDE MAI IA BANI NEMUNCITI.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...