2019-03-25 07:53


GRINDEANU a făcut propunerea pentru Ministerul JUSTIȚIEI. Vezi cine vine interimar în locul lui IORDACHE

 |  17:48
 GRINDEANU a făcut propunerea pentru Ministerul JUSTIȚIEI. Vezi cine vine interimar în locul lui IORDACHE

Premierul Sorin Mihai Grindeanu a transmis, joi seară președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de nominalizare a ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, drept ministru interimar al Justiției.

„Propunerea a fost făcută în conformitate cu prevederile art. 106 și art. 107 alin. (3) și (4) din Constituția României, republicată, precum și cu cele ale art. 9 din Legea nr.90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul Guvernului.

Premierul a făcut această nominalizare în contextul în care, astăzi, Florin Iordache și-a înaintat demisia din funcția de ministru al Justiției.

Iordache, celebru deja pentru replica "Altă întrebare!", a explicat într-o declarație de presă, de ce a decis să demisioneze.

"De când am venit la Ministerul Justiției, mi-am propus și am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente și destul de sensibile. Așa cum ați văzut, toate inițiativele asumate sunt legale și constituționale. Proiectele propuse au fost în dezbatere publică organizată de Minister și acum în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din functia de ministru al Justitiei", a explicat Florin Iordache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-09

TAGURI: iordache, birchall, grindeanu, ministerul justitiei, iohannis, interimar, temporar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
09 Feb 2017

O sa umble numai cu justitia-n gura. A luat mai multa "justitie" decat si-a luat Dragnea.
GRADINA ZOOLOGICA
09 Feb 2017

UNDE E VIDEOCLIPUL CU SEX ORAL PE BANCHETA DIN FATA.......SUGEA LICURICIUL CIOCIOLINA>>>>>>>>>>>>ALTCEVA IN AFARA DE PENALI SI CURVE MAI EXISTA IN PSD???
MAFIA PSD.
09 Feb 2017

Ciuma rosie numai lâturi ca asta aveti ? Vine din Vaslui unde prostia si saracia este cat casa.
GRADINA ZOOLOGICA ESTI TU
09 Feb 2017

TARATURA FLAMANDA beati intai pisatul si apoi mai vorbim croco hamesit sa sugi p """"
ANONIM
09 Feb 2017

ESTE MAI MULT DECAT PENIBIL SI CRIMINAL CE SE INTAMPLA IN GUVERNAREA RO ; Un miner este numit director la aviatie, O nimfomana ajunge sa gireze JUSTITIA, Ministri nu au nimic comun cu activitatile pe care le coordoneaza sau sunt depasiti de stuatii , Secretarii de stat numiti si consilierii sunt alesi din randul ageamiilor, semidoctilor, impostorilor, etc, Deciziile Guvernului nu sunt fundamentate si sunt adoptate in mod haotic in timp ce parlamentarii parca sunt luati de la glumeti sau din centre de reeducare. Guvernul a luat locul sindicatelor bate apa in piua fara sa arate implementarea vreunui PLAN, PROGRAM DE DEZVOLTARE sau a vreunei strategii sectoriale sau nationale pe termen scurt mediu sau lung. RO poate progresa mai in mod sigur si mai mult fara asemenea conducere a BARONILOR sau a MUTANTILOR GENETICI din structura clasei BURGHEZIEI COMUNISTE si a OLIGARHILOR.
BOMBONIKA
10 Feb 2017

http://www.rosextube.com/230/psd-ista-ana-birchall-suge-pula/
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...