2019-01-19 08:23


GRINDEANU a scris la BRUXELLES, dar nu renunță la ORDONANȚĂ. Vezi cum încearcă PREMIERUL să liniștească Comisia Europeană

 |  22:33
GRINDEANU a scris la BRUXELLES, dar nu renunță la ORDONANȚĂ. Vezi cum încearcă PREMIERUL să liniștească Comisia Europeană

Premierul Sorin Grindeanu a adresat, miercuri, o scrisoare către preşedintele Comisiei Europene (CE), Jean Claude Juncker, şi către prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, în care explică raţiunile din spatele OUG privind modificarea Codurilor penale şi a proiectului privind graţierea, dând asigurări că Executivul susţine lupta anticorupţie.

"Am luat notă de declaraţia comună făcută astăzi cu privire la lupta împotriva corupţiei în România. Doresc, de la bun început, să subliniez că lupta împotriva corupţiei este una dintre priorităţile Guvernului pe care îl conduc şi sunt în totalitate de acord cu evaluarea dumneavoastră privind raportul Comisiei de Cooperare şi Verificare care reprezintă şi pentru Uniunea Europeană şi pentru noi o temă de maxim interes", se arată în scrisoare.

Premierul susţine că va trimite Comisiei Europene textele proiectelor adoptate de Guvern.

"Doresc să vă asigur de deschiderea mea de a continua dialogul cu dumneavoastră, inclusiv la Bruxelles, şi reiterez angajamentul ferm al tuturor instituţiilor şi factorilor decizionali din România privind continuarea luptei împotriva corupţiei. În aceste eforturi contăm pe sprijinul şi susţinerea Comisiei Europene, dar şi pe o evaluare echilibrată şi corectă din partea acesteia, care să ţină cont de cadrul constituţional naţional şi de substanţa concretă a prevederilor legislative, nu doar de reacţiile din spaţiul public şi mediatic", mai spune premierul în mesaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-01

TAGURI: grindeanu, dragnea, comisia europeana, juncker, timmermans, bruxelles, ordonanta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIE IMI PASA
01 Feb 2017

NU TE MAI OBOSI SA SCHMBI IMAGINEA DE RAHAT PE CARE TI- AI FACUT- O .HALAL DE FAMILIA TA .RUSINE SA VA FIE TIE SI NEAMULUI TAU. TU MAI GRINDENE ESTI PIERDUT PENTRU ISTORIA ACESTEI TARI..
VASILE IAMANDI.
02 Feb 2017

Pacat de tine mai baiatu tatii.Du- te de vezi- ti de treaba.
''LA FAMIGLIA '' P.S.D.
02 Feb 2017

Grindeanu merge direct in tomberonul istoriei ca sustinator alORGANIZATIEI MAFIOTE PSD.ESTI UN NEMERNIC SI TU SI TOT NEAMUL TAU DE MAFIOTI , TRADATORI DE IDEALURI ALE TINEREI GENERATII. AI ARUNCAT TARA IN AER PENTRU A TE TRANSFORMA IN SLUGA UNUI GUNOI DE TEORMAN. MARS LA TOMBERON JAVRA ORDINARA. MISIUNEA TA A LUAT SFARSIT.
UN OBSERVATOR ATENT
02 Feb 2017

A ieșit la iveală un detaliu neștiut despre Sorin Grindeanu. Mama premierului României și soția lui Ilie Sârbu sunt surori. Astfel, liderul de la Palatul Victoria este văr primar cu Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta, titrază Huff.ro. Victor Ponta a avut un rol decisiv în cariera lui Sorin Grindeanu. El l-a ajutat pe acesta să devină deputat și l-a desemnat ministru al Comunicațiilor și societății informatice, în guvernul pe care l-a condus. Sorin Grindeanu are origini în Gorj, acolo unde este deputat și fostul prim-ministru Ponta. Nicoale Grindeanu, tatăl premierului, s-a născut în satul Pocruia, din localitatea Tismana. Acolo trăiesc rudele actualului prim-ministru: unchi, mătuşi, verişori şi nepoţi. Uite de ce a ajuns Sorin Grindeanu acolo unde a ajuns! Mama lui și soția lui Ilie Sârbu sunt surori!, scrie comisarul.ro. Deci scapa de dosare printre altii politicieni si Ilie Sarbu,Ponta si cumnatul lui Ponta-un oarecare Hertanu si ce alte rude penale o mai avea .Vedeti cum se ajuta sobolanii rosii ??
PRESS
02 Feb 2017

Grindeanu neam de degenerati si hoți.vai de copii acestui s slugoi a lui dragnea puscariasul .
CRD
02 Feb 2017

Din pacte voi nu va folositi creierele cei care comentati impotriva sistemului. exista spitale de nebuni dar din pacate nu exista,spitale pentru prosti . Nu judeca un om dupa familei situatie financiara si nume UN OBSERVATOR ATENT De ceilalti nu pot spune nimic ca prin ceea ce exprima intra in inceputul primei fraze...dar sunt curios CATI A.TI CITIT TEXTUL DE LEGE CARE E PROMOVAT DE PSD vreti sa va spun eu 0 nici unul nu l a citit si niciunul macar din toti cei ce ve ti comenta aici nu intelegeti nimic din ce se intampla din pacate , ca si cei 99,9% din cei care se duc in piata sa protesteze...Romania implicit oameni ei ...sunt manipulati din prima sec a anului pana in ultimul min ...de oameni care nu vor ca noi sa o ducem mai bine suntem SCLAVI cu acte si voi cei care comentati nici macar nu o stiti...
Random imageUltimele stiri

loading...