2018-12-16 08:01


Grindeanu: Asistăm la un RĂZBOI PERSONAL purtat de un singur om, Liviu DRAGNEA

 |  20:06
Grindeanu: Asistăm la un RĂZBOI PERSONAL purtat de un singur om, Liviu DRAGNEA

"Asistăm la un război personal, purtat de un om, Liviu Dragnea, și de un grup restrâns din jurul său, într-un moment în care România avea în față o mare oportunitate, cu o economie care înregistrează creșteri record", a declarat, duminică, premierul Sorin Grindeanu.

"Astăzi asistăm la un război personal purtat de un om și de un grup restrâns din jurul său împotriva intereselor propriului partid și a Guvernului. Este tot ce se putea mai rău întâmpla României, într-un moment în care România avea în față o mare oportunitate. Avem o economie care înregistrează creșteri record, și asta nu o spunem noi, ci o spun Uniunea Europeană și toate organismele financiare, și ne bucurăm de o deschidere extraordinară în cancelariile occidentale. Au fost eforturi imense pentru a pune România pe făgașul corect și să reîncepem să contăm cu adevărat. (...) Liviu Dragnea folosește partidul pentru a-și dărâma propriul guvern. Este inadmisibil", a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Premierul a comparat situația politică din România cu aceea a unui atlet care a luat startul bine, dar îi sunt puse piedici.

"Așadar, aș face o comparație: imaginați-vă un atlet care a plecat foarte bine din blocstarturi, cel mai bine, are toate șansele să câștige cursa și vine Liviu Dragnea din tribună și, după ce l-a aplaudat, îi pune piedică, nu cumva să ajungă la linia de finiș. Cam așa este situația în România în aceste zile, pentru că ne aflăm aici datorită dorinței exclusive a dlui Liviu Dragnea de a avea toată puterea într-o singură mână", a afirmat Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-18

TAGURI: dragnea, grindeanu, razboi, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...