2019-02-17 18:06


Grindeanu, atac VIRULENT la PNL şi USR: Aveam aşteptări mult mai mari de la această generaţie nouă de politicieni

 |  13:02
Grindeanu, atac VIRULENT la PNL şi USR: Aveam aşteptări mult mai mari de la această generaţie nouă de politicieni

Premierul Sorin Grindeanu a lansat atacuri în rafală la adresa PNL şi USR, în discursul susţinut în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură. Grindeanu a spus că USR vrea să salveze România dormind în Parlament, iar PNL critică, asta deşi Cătălin Predoiu este considerat "tatăl" Codului Penal şi Codului de Procedură Penală.

"Ieri, în Parlament am aprobat bugetul pe 2017. Vă mulţumesc pe această cale şi apreciez încrederea dumneavoastră.

Astăzi avem ocazia să ne vedem din nou, la o lună de la învestirea Guvernului, pentru că opoziţia a depus moţiunea de cenzură, chiar dacă această moţiune nu mai are obiect. Mă aşteptam să depună moţiune pe un subiect cu adevărat serios, nu pe un subiect care nu mai are obiect.

Din partea PNL, Vorbesc un ministru şi un fost ministru al Justiţiei care au coordonat Codurile Penale, cele pe care Curtea le-a amendat în nenumărate rânduri. Stimaţi domni din Parlament, odată la 4 ani fiecare răspunde în faţa electoratului pentru ceea ce a făcut în Parlament.

Aveam aşteptări mult mai mari de la această generaţie nouă de politicieni de la USR, dar cred că domniile lor şi-au propus să salveze România prin somn, altfel nu înţeleg cum poti sa adormi în timp ce se dezbate bugetul ţării. De asemenea, pe Nicuşor Dan l-am văzut cu toţii cât este de pregătit!", a spus Sorin Grindeanu, în Parlament, potrivit stiripesurse.ro.

   


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: sorin grindeanu, atac, usr, pnl, politicieni, motiune de cenzura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...