2019-01-24 06:36


GRINDEANU confirmă că face un nou partid cu PONTA. De ce spune fostul premier că PSD merge „spre prăpastie”

 |  23:59
GRINDEANU confirmă că face un nou partid cu PONTA. De ce spune fostul premier că PSD merge „spre prăpastie”

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat luni seara că este preocupat alături de ceilalți social-democrați în ceea ce privește viitorul PSD, întrucât ''aproape toată lumea are senzația" că acest partid se îndreaptă "spre prăpastie''.

''Eu am discutat și cu Victor Ponta, inclusiv ieri, și cu Cătălin Ivan și cu actuali membri PSD. Și fie că e vorba de cei doi sau de actuali membri cu funcții de conducere în partid, la toți există această preocupare: unde se duce, care este direcția în care merge PSD, pentru că aproape toată lumea are senzația că ne îndreptăm pas cu pas spre prăpastie sau spre dat cu capul în zid. Există această preocupare pe care o am și eu. (...) Toate lucrurile care pot duce într-un final, pe această zonă de stânga, la o revitalizare, sunt bune'', a afirmat Sorin Grindeanu la TVR1, potrivit Agerpres.

Fostul premier a spus că nu a luat încă o decizie, dar că va merge alături de Victor Ponta în construcția unei noi formațiuni, subliniind că va ține cont și de ceea ce se va întâmpla în PSD Timiș, organizație pe care a condus-o până când Liviu Dragnea l-a exclus din partid.

''Eu nu am o decizie pe care să o iau în acest moment, să spun da, vreau în continuare, chiar dacă m-au exclus (...). Eu merg pe o zonă alături de Victor și de alții în construcția unei noi formațiuni. Asta am discutat cu Victor Ponta, el este foarte hotărât, eu vreau să mă mai gândesc în această lună, în funcție și de ceea ce se va desfășura, de exemplu, în județul Timiș'', a declarat Grindeanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25

TAGURI: ponta, grindeanu, partid, dragnea, psd, prapastie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
25 Iul 2017

Mai bine ar face o partida. Cu PSRO ne-am lamurit.
ULMEANU
25 Iul 2017

Cand vei face partidul tot asa sa lucrezi in scarba 40 de minute pe zi cum lucrai cu doamna saideh Dansa 24 de ore tu 40 de minute
MARA
25 Iul 2017

un maimutoi care se stramba si pufaie cand vorbeste ca un arici in calduri, niste fripturisti toti trei
Random imageUltimele stiri

loading...