2019-02-19 17:03


Grindeanu: NU voi apela niciodată la girofar și COLOANĂ OFICIALĂ

 |  14:10
Grindeanu: NU voi apela niciodată la girofar și COLOANĂ OFICIALĂ

La finalul sedintei de Guvern de astazi, premierul Sorin Grindeanu le-a precizat jurnalistilor ca se afla in lupta cu timpul, mai cu seama ca trebuie sa ajunga la aeroport pentru a zbura spre SUA, fara ca acest lucru sa-l indreptateasca a se folosi de girofar si coloana oficiala, ca alti politicieni.

”O să plec spre Statele Unite. (...) Sunt contratimp, dar asta nu mă face să pun girofarul şi coloana oficială. Nu am făcut-o niciodată până acum şi n-o s-o fac nici de acum încolo, tocmai de aceea nu vreau să pierd avionul”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, înainte de a răspunde ultimei întrebări din partea jurnaliştilor.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu i-a delegat, marţi, vicepremierului Sevil Shhaideh atribuţiile de şef al Executivului, de miercuri până luni, cât timp el se va afla în Statele Unite ale Americii pentru a participa la inaugurarea preşedintelui ales, Donald Trump.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-18

TAGURI: grindeanu, girofar, coloana oficiala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN MUNTEAN CE RESPECTA BANATUL
18 Ian 2017

Rusine sa va fie banateni lor cu asa ministru ce l- ati dat tarii.Cum puteti dormi linistiti cu un ast fel de "fiu " ce va rep rezinta in capul tarii.C um se poate ca Banatul s a fie la picioarele Teleo rmanulul ? Faceti ceva in ainte de a va face de tot rasul pe mapamond baiatu l asta de Grindeanu care e sluga lui Dragnea si n u primul ministru al nost ru al poporului roman.Pen tru voi banatenii ceilalt i, jos palaria si tot res pectul.
ARDELEAN
18 Ian 2017

Daca ai cat de cat demnit ate, da-ti demisia, acum esti un cobai si vei regr eta aceasta perioada tris ta din viata ta
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...