2019-02-21 18:04


GRINDEANU: „Trăim zile în care MANIPULAREA atinge cote alarmante!”. Ce spune PREMIERUL despre violențele din fața Guvernului

 |  02:00
GRINDEANU: „Trăim zile în care MANIPULAREA atinge cote alarmante!”. Ce spune PREMIERUL despre violențele din fața Guvernului

Premierul României, Sorin Grindeanu, a scris, după miezul nopții, pe Facebook, că "un protest paşnic s-a transformat într-unul violent", precizând că în aceste zile "manipularea atinge cote alarmante".

"Din nefericire, un protest paşnic s-a transformat, în această seară, într-unul violent. De la bun început, ţin să precizez că respect dreptul românilor de a protesta. Trăim, însă, zile în care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din păcate, în această seară, situaţia a degenerat şi vorbim despre doi jandarmi şi trei protestatari răniţi care se află la spital pentru îngrijiri medicale. Fac un apel la calm şi la o informare corectă a românilor care sunt îngrijoraţi de situaţia de astăzi. Mulţumesc Jandarmeriei Române pentru modul în care a acţionat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violenţă", a postat premierul pe pagina sa de Facebook.

Jandarmii care au intervenit la protestul din Piaţa Victoriei, miercuri seară, au reţinut, circa 20 de persoane, pe care le-au condus la secţia de Poliţie, a anunţat, pentru Mediafax, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: grindeanu, premier, violente, guvern, manipularea, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


REVOLT
02 Feb 2017

Bai nemernicule din cauza ta au iesit oamenii în strada.esti un nimeni si veti fi spulberati.aproga ordonanțele si grațierea si apoi dati demisia ca altfel vei fi linsat .vai de copii si nevasta ta.cretinule slugoi ordinar al lui dragnea puscariasul.a degenerat din cauza psd negoita cu galeria de la dinamo.dementule
CCR
02 Feb 2017

Având în vedere gravitatea situației ccr mâine dimineața ar putea da ca neconstitutionala ordonanta si gratierea si gata.
CIUMA ROSIE.
02 Feb 2017

Acest slugoi al jegosului oltean de teleorman a aruncat tara in aer.SCOATEREA ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD IN AFARA LEGII ESTE SINGURA SOLUTIE PTR. ROMANIA.
SLUGA MAFIEI.
02 Feb 2017

Aceasta mizerie umana , ruda cu plagiatorul corupt ponta are misiunea de ai salva de la puscarie pe toti mafiotii , inclusiv pe tasu care are dosar si el. Huuuuuuuuuupsd - ciuma rosie
MOSU
02 Feb 2017

TOTI AVORTONII SOROSISTI SA SUGA MATARANGILE P.S.D-istilor...PENTRU 50 RON. SLUGOII IOHANNISTI VOR SA DESTABILIZEZE TARA...
ONG
02 Feb 2017

de ce nu se incepe operatiunea de interzicere a ong-urile lui soros?
PSD IșTI BăTUțI IN CAP
02 Feb 2017

Vai de capul vostru ce o sa mai plângeți dar va fi prea târziu. .iesiti in stradă si voi psd ilor ce se intamla acum nu are treaba cu salariile si pensiile ..
ANONIM
02 Feb 2017

Am vazut scrise pe o pagina de socializare despre D-l Sorin Grindeanu ca este urmas de bunici partizani . Care era crezu lor si cum sa inteles de d-l grindeanul sa fac jocuri politice??
ANONIM
02 Feb 2017

Manipulat sunteti d-voastra de Dragnea, nu poporul! Cei care au facut scandal au fost platiti de cei care sunt de partea legii date pe furis noaptea!
MAFIA IN FLOARE SI COLABORARE
02 Feb 2017

BA MAGARULE VAR CU CIOCIOLINA SIRBU SI NEVASTA LUI PONTA . CUMETRI DE FURTURI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...