2016-12-10 01:24

POLITICA


Grup acuzat că a plătit jurnalişti pentru cosmetizarea lui Putin

 |  18:50
Grup acuzat că a plătit jurnalişti pentru cosmetizarea lui Putin

Un grup de tineri cu legături strânse cu Kremlinul a fost acuzat că a plătit sute de mii de ruble unor jurnalişti ruşi pentru a contura o imagine pozitivă lui Vladimir Putin şi a lovi în reputaţia activiştilor pro-democraţie. E-mailuri eliberate de către grupul de hackeri Anonymous par să indice că liderii mişcării Nashi au complotat pentru a ataca criticii lui Putin în luna octombrie întocmind o listă cu 168 de activişti pro-democraţie, intelectuali şi personalităţi publice, potrivit „The Guardian”. Mesajele arată o îngrijorare crescândă faţă de Alexei Navalny, liderul opoziţiei aflat în centrul protestelor de la Moscova. Un activist Nashi a sugerat elaborarea unei serii de desene animate prin care Navalny să fie comparat cu Hitler.O lună mai târziu, un astfel de film a fost publicat pe YouTube.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-07

TAGURI: Putin, Nashi, Anonymous, bani, jurnalişti, imagine, complotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Putin glumește: ”Granițele Rusiei nu se termină nicăieri” Granitele Rusiei "nu se termina nicaieri", a afirmat joi presedintele Vladimir Putin, in cadrul... 24 Noi 2016 | (3)
Putin: SUA obligă membrii NATO să se conformeze Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat faptul că țări membre NATO ar fi fost supuse... 21 Noi 2016 | (3)