2019-02-23 07:37


Guvernul a DECIS: Mai mulți BANI pentru Administrația Prezidențială

 |  20:27
Guvernul a DECIS: Mai mulți BANI pentru Administrația Prezidențială

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că la această rectificare bugetară s-au alocat suplimentar şase sau şapte milioane de lei pentru Administrația Prezidențială.

"Cu siguranţă, arată foarte bine bugetul dânşilor. Nu am la mine informaţia finală, dar ştiu că, dacă nu mă înşel, au cerut colegii de la Administraţia Prezidenţială aproximativ 10 milioane (...) La a doua rectificare, cred că am alocat undeva şase, şase spre şapte, dacă nu mă înşel. Nu am exact cifra acum, dar o să o vedeţi postată oficial", a declarat Teodorovici.

Totul în contextul în care, la prima rectificare din acest an, Guvernul PSD a considerat că Administrația Prezidențială dispune de prea mulți bani, așa că i-au tăiat 19% din buget. Klaus Iohannis a criticat atunci în termeni duri decizia, avertizând că rectificarea îl aduce în situația de a nu-și putea exercita atribuțiile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-23

TAGURI: guvern, ministrul finantelor, bani, administratia prezidentiala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
23 Noi 2018

Și acum Sterpul nu mai urlå....nu mai plânge după bani ???
ANONIM
24 Noi 2018

TURISMUL STERPILOR SE REALIZEAZA CU BANII PULIMII
ÎNCĂ O DATĂ:
24 Noi 2018

SUNT MÂNĂ-N MÂNĂ! Nouă ne arată deștul lui Ciordache, ca să fim bine înțeleși! TOȚI CRETINII CARE CONDUC, SE CRED ZEI! Se fac PREȘ și mănâncă CEVA până se văd votați și cu sacii (de bani de la noi) în căruța BMW! Futu-le muma-n cur, cât cred ei că le mai merge?! Păi să fii votat pentru MINCIUNĂ și să pretinzi să mai fi votat la nesfârșit, chiar dacă acționezi NET ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN CARE TE-A VOTAT CA PROSTU, CU SPERANȚĂ, CU ÎNCREDERE...TE ARATĂ CÂT DE LICHEA EȘTI ȘI CÂT DE BOARFĂ A FOST MĂ-TA, DAR ȘI TAC-TU!
ANONIM
30 Noi 2018

ASTA..sa fii votat de 3 ori ca primar al sibiului stind ca tu esti un borfas traficant si evazionist si sa te mai duci la casele lui furate si sa aplauzi ..ASTAchiar ma face sa mi fac cruce de cat de jivine sunt unii
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...