2018-12-19 09:40


Guvernul adoptă OUG privind rambursarea cheltuielilor cu deplasarea în străinătate a răniților în Colectiv

 |  13:39
Guvernul adoptă OUG privind rambursarea cheltuielilor cu deplasarea în străinătate a răniților în Colectiv

Premierul Dacian Cioloș a declarat, miercuri, că Guvernul va adopta, în cadrul şedinţei, OUG privind rambursarea cheltuielilor pentru deplasarea la spitalele din străinătate a răniților în incendiul de la Colectiv.

"Astăzi (miercuri — n.r.) o să adoptăm ordonanța de urgență care o să ne permită să rambursăm cheltuielile cu deplasarea în străinătate, atât în spitale din Uniunea Europeană, cât și în afara Uniunii Europene, pentru cei accidentați care au trebuit să fie deplasați acolo — pentru ei și pentru însoțitori — și o să vă rog ( pe ministrul Sănătății — n.r.) împreună cu doamna ministru al Muncii să vă asigurați că și celelalte persoane care sunt în țară și care au dreptul la un sprijin financiar au avut sau au acces la aceste fonduri, la această susținere financiară", a afirmat premierul, potrivit Agerpres.

Ministrul Muncii, Claudia Ana Costea, a precizat, la rândul său, că ministerul a desemnat doi angajați care se ocupă de aceste cazuri.

"Ministerul Muncii a pus la dispoziție doi salariați ai Agenției de Plăți și Inspecția Muncii care se deplasează cu toată formularistica fie la spital, fie la domiciliile însoțitorilor. S-au acordat și celor care au fost transportați în străinătate și celor care se află spitalizați. Toate datele există pe site-ul Ministerului Muncii. Ministerul, în momentul în care primește solicitarea, procedează imediat la acordarea acestor ajutoare", a susţinut Claudia Ana Costea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: guvernul, oug, rambursare, cheltuieli, deplaseaza, strainatate, ranit, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...