2018-12-18 19:52


Guvernul aprobă noi măsuri pregătitoare în vederea unui aflux masiv de imigranți

 |  14:35
Guvernul aprobă noi măsuri pregătitoare în vederea unui aflux masiv de imigranți

Premierul Victor Ponta a declarat marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că Executivul va aproba, printr-o OUG, noi măsuri pregătitoare în vederea unui aflux masiv de imigranți.

"Adoptăm o ordonanță de urgență prin care încercăm să ne pregătim în continuare pentru situația apariției unor fluxuri de migranți în România. Punctul de contact și responsabil este domnul consilier prezidențial Leonard Orban, dar după aceea noi suntem cei care trebuie să aplicăm", a precizat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Prim-ministrul a mai spus că nu trebuie uitate celelalte provocări care trebuie gestionate la nivelul guvernării, chiar dacă atenția opiniei publice în aceste zile este îndreptată asupra tragediei de la clubul Colectiv.

"Chiar dacă în aceste zile opinia publică, în mod normal, supărarea oamenilor este pe ceea ce s-a întâmplat vineri, să nu uităm de celelalte provocări care sunt pentru România și pentru Europa la fel de prezente în continuare", a afirmat premierul Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: guvern, aproba, noi, masuri, pregatitoare, aflux, masiv, imigranti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LA BALAMUC CU PONTA
03 Noi 2015

și cu imigranții lui...să se ducă cu/după ei, nu să-i aducă AICI, la noi! OUG PT.DEMITERE! OUG PT.CĂDERE LIBERĂ, fără parașută, A TUTUROR POLITICIENILOR!
Random imageUltimele stiri


loading...