2018-09-26 17:54


Guvernul Cioloș, noi numiri de secretari de stat

 |  19:57
Guvernul Cioloș, noi numiri de secretari de stat

Petre Guran şi Adrian Bădilă au fost numiți secretari de stat în Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, potrivit deciziilor publicate joi în Monitorul Oficial.

Petre Guran, 44 de ani, preia postul de secretar de stat în MAE, începând cu data de 28 ianuarie, el fiind în prezent cercetător ştiinţific la Institutul de studii sud-est europene al Academiei Române. Doctor în istorie, cu teza "Sfinţenie regală şi putere universală în lumea ortodoxă", susţinută la École des Hautes Études en Sciences Sociales, Paris, Guran a mai fost membru al Centrului de Studii Elenice al Universităţii Princeton, Statele Unite ale Americii.

Adrian Bădilă, 59 de ani, va ocupa funcţia de secretar de stat în Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, începând tot cu data de 28 ianuarie, potrivit unei decizii publicate joi în Monitorul Oficial. Acesta are o lungă experienţă în administraţia publică, fiind subprefect la Instituţia Prefectului a Municipiului Bucureşti (2005), secretar de Stat – Director General – Institutul Naţional de Administraţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28

TAGURI: secretari de stat, ministerul public, numiri guvern ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...