2019-04-24 21:10


Guvernul e gata pentru REMANIERE. Evaluarea miniștrilor s-a încheiat. Cine PLEACĂ

 |  16:32
Guvernul e gata pentru REMANIERE. Evaluarea miniștrilor s-a încheiat. Cine PLEACĂ

Remanierea miniștrilor din Guvernul Dăncilă intră în linie dreaptă după ce evaluarea celor care dețin portofoliile s-a încheiat în comisia specială a PSD care a analizat activitatea demnitarilor. Propunerile finale vor fi făcute de premierul Viorica Dăncilă.

Din rândul miniștrilor ALDE nu va pleca nimeni susțin acestia. Și la PSD sunt miniștri care nu trebuie să își facă probleme. Lia Olguța Vasilescu (Ministerul Muncii) , Carmen Dan (MAI), Eugen Teodorovici (Ministerul Finanțelor).

Sunt însă și miniștri vizați de remaniere. Ultimul cuvânt îl va avea Viorica Dăncilă, care va primi și raportul grupului de lucru care a evaluat în ce măsură a respectat calendarul din programul de guvernare, în ce măsură fiecare ministru a atins obiectivele din programul de guvernare, dar și în măsură a reușit să comunice.

Potrivit informațiilor transmise de TVR, cel care ar deschide lista remaniabililor ar fi ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, urmat de ministrul Transporturilor și ministrul Culturii, dar și de miniștri mai puțin vizibili cum este ministrul Comunicațiilor.

Și în cazul lui Tudorel Toader sunt semne de întrebare însă acesta beneficiază de susținerea celor din ALDE.

Deciziile vor fi luate în ședința Comitetului Executiv care va avea loc cel mai probabil joi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-22

TAGURI: evaluare, ministri, remaniere, guvern, dancila
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PENSIILOR SPECIALE
22 Oct 2018

pensiile speciale adica jaf din banii romanilor distrug tara cica un miliard de euro se duc in buzunarele unor paraziti ordinari .supraaciza la benzina a distrus tara si ratatul misa in loc sa fie aruncat la caini este sef anaf si hartuieste romanii.protejeaza mafiile adevarate din petro energie legume fructe mafii gen voiculescu .distrug romanii prin inventarea de taxe.autostrazi nu sunt copii sunt infometati tariceanu dragnea ciorbea si gasca au palate facute din furt de la buget.procurorii nu aresteaza jandarmii pe carmen dan dragnea cucos sindle paraschiv si intimideaza oamenii care au protestat.o tara ca o prada in mainile unor criminali.
STOP CENZURA
22 Oct 2018

''PUTEREA'' ESTE OFICIOS AL PSD CARE REFUZA CRITICILE ADUSE GUVERNULUI MAFIOT SI ANALFABET.
ALBINELE șI URșII
22 Oct 2018

fabulă de llie Bâtcă: După scurtă hibernare, urşii, căutând mâncare, au pornit spre o stupină dintr-o zonă subalpină, dar, în stupi, să vezi durere, nu era un gram de miere. Cei bătrâni, cu influenţă, au ţinut sfat de urgenţă şi-adunând, apoi, tot natul, au citit comunicatul. - Azi s-a hotărât, în plen, ca, din lipsă de polen, albinele lucrătoare să plece peste hotare, să muncească la străini, ca s-avem fagurii plini. - Am şi eu o întrebare: Dacă nu-i polenizare, nu se rupe lanţul trofic?, comentă un urs distrofic, încât, la noi, prin livezi, nici un fruct n-o să mai vezi... - Mare pagubă-n ciuperci! Azi livezile sunt... terci şi nu-i chip de revenire. Ştiţi voi... Greaua moştenire!, îi răspunse Ursul Brun, sprijinit de un gorun. Fructe, cu un mic efort, o s-aducem din import, s-avem pentru fiecare. - Stai jos! Altă întrebare! - Dar cu trântorii din stup ce-o să facem, căci la zdup nu-i putem băga pe toţi. Ei, în primul rând, nu-s hoţi, ca să fie pedepsiţi, plus că trebuie hrăniţi şi-ngrijiţi cum se cuvine, iar din mierea de albine ce-mi revine, natural, nu cedez nici un pocal. - Martinel, nu fi cretin!, i-a zis Ursul Carpatin celui care, din prostie, amintea de puşcărie. Nu-i închidem nicăieri, îi luăm consilieri sau îi angajăm, băiete, trântori-şefi, la cabinete! La aşa vorbe cu tâlc, ursuleţul tăcu mâlc şi, deşi nu avea şcoală, a desprins şi o morală: CÂND MULȚI TE VOTEAZĂ ȘI DEȚII PUTEREA, NICI NU MAI CONTEAZĂ CUM SE FACE MIEREA.
Random imageUltimele stiri


STARBAG