2019-01-20 13:19


Guvernul României vrea eliminarea vizelor pentru Canada în 2017

 |  07:17
Guvernul României vrea eliminarea vizelor pentru Canada în 2017

Guvernul României vrea eliminarea vizelor pentru românii care călătoresc în Canada în 2017, în condiţiile în care partea canadiană a propus ca acest procedeu să se realizeze etapizat până în 2018, au precizat surse guvernamentale, citate de Agerpres.

''Această intenţie (de ridicare a vizelor pentru cetăţenii români n.r.) a fost exprimată încă din vară după vizita premierului Dacian Cioloş la Ottawa, care de altfel a şi iniţiat discuţiile privitoare de ridicarea vizelor cu premierul Justin Trudeau. Decizia luată de canadieni şi datele pe care le-a comunicat Guvernul bulgar au fost, de altfel, propuse şi României, în cadrul unei convorbiri telefonice avută ieri (joi - n.r.) între premierul român şi Justin Trudeau, înainte ca premierul Canadei să comunice cu guvernul de la Sofia'', au declarat surse din cadrul Guvernului român.

Sursele menţionate au mai afirmat că „negocierea, din punctul de vedere al părţii române, nu s-a terminat încă, fiind în desfăşurare discuţii care privesc momentul şi calendarul complet al eliminării vizelor pentru români''.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: guvern, romania, vrea, elimina, vize, canada, 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


JOHN
08 Oct 2016

S-au umplut de chinezi si indieni pe care-i tin pe welfare . . romanii sunt prea destepti pentru ei .
Random imageUltimele stiri

loading...