2018-11-18 21:01


UPDATE: Guvernul TUDOSE, confruntat cu o moțiune de CENZURĂ. Reacția premierului

 |  12:48
UPDATE: Guvernul TUDOSE, confruntat cu o moțiune de CENZURĂ. Reacția premierului

PNL și USR au depus vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă".

UPDATE: 

Premierul Mihai Tudose pare că nu are emoţii cu privire la moţiunea de cenzură depusă chiar astăzi de PNL şi USR. Prim-ministrul susţine că vede în demersul opoziţiei o posibilitate de a prezenta măsurile aplicate deja de Guvern.

"E un instrument al Opoziţiei, dar şi o oportunitate de a prezenta românilor ce am făcut la guvernare până acum", a declarat Mihai Tudose în conferinţa de presă organizată la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Moțiunea a fost semnată de 148 de parlamentari.

"Această moțiune de cenzură vine în sprijinul celor loviți și mințiți de guvernare", a afirmat liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-17

TAGURI: tudose, turcan, motiune, cenzura, pnl, usr, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PSD
17 Noi 2017

Guvernul 0 realizari ,guvernul micinosilor,guvernul cresterii benzinei,guvernul cresterii euro,guvernul cresterii energiei,0 km autodtrazi,0 barat guvernul tudose.un prim ministru in capul caruia se pi sa companiile petro.
OUG
17 Noi 2017

In mon oficial a aparut diferit oug privind cod fiscal fata de ceea ce s-a discutat.o hotie si o ilegalitate clara.deci este nula de drept.ei tudose mincinosule ce zici?
ALEGERI ANTICIPATE !!
17 Noi 2017

Cu jegurile astea din Parlament si Guvern nu se poate rezolva decat prin condamnarea celor inculpati sau alegeri anticipate !! ASA NU SE MAI POATE !! Eu nu platesc taxe si impozite ca sa ma conduca niste habarnisti repetenti si sa-mi risipeasca banii munciti cinstit pe chefuri, betii, comisii cu imbecili si proiecte inutile sau prost executate !!! DEMISIA !!! REVOLUTIE !!
MAFIA PSD.
17 Noi 2017

Aceasta organizatie mafiota indeplineste toate conditiile din legea partidelor politice pentru a fi SCOASA IN AFARA LEGII. PSD nu reprezinta pe nimeni ci doar interesele unor grupuri infractionale. Din realizarile mafiei psd e de retinut : inflatia 2,6%, 36 copii morti de rujeola , toate sindicatele in strada, deficitul balantei comerciale 1,6 miliarde euro, s-a inprumutat 10 miliarde euro in 10 luni nici un metru de autostrada , elevii fara manuale in scoli , taxe si impozite marite , si multa propaganda in haznalele Tv ale puscariasilor felix si ghita. Acesta este programul de guvernare al ciumei rosii. Urmeaza mitinguri de sustinere a HOTIEI SI A BORFASULUI DIN TELE MÂRLAN.
Random imageUltimele stiri


loading...