2017-01-22 05:36

POLITICA


Guvernul Greciei: Pedofilia, exhibiţionismul sau cleptomania sunt dizabilităţi

 |  18:03
Guvernul Greciei: Pedofilia, exhibiţionismul sau cleptomania sunt dizabilităţi

Guvernul Greciei a decis să extindă lista de categorii a dizabilităţilor recunoscute la nivel naţional, incluzând în noua sa formă pedofilia, exhibiţionismul sau cleptomania, scrie Huffington Post.

Confederaţia Naţională a Persoanelor cu Dizabilităţi a protestat la decizia guvernului de la Atena, numind-o „de neînţeles”, criticând totodată faptul că pedofilii vor primi compensaţii mai mari din partea statului decât persoane care au beneficiat de un transplant de organe. Printre noile categorii de persoane cu dizabilităţi se numără piromanii, pariorii dependenţi, fetişiştii sau sadomasochiştii.

Ministrul muncii din Grecia a subliniat că extinderea categoriilor care vizează dizabilităţi are rolul de a produce alocarea de fonduri pentru tratarea persoanelor care se încadrează în caracteristicile acestora. În replică, liderul unui partid de opoziţie, care este orb, a atras atenţia că noua listă va genera dificultăţi în alocarea de fonduri pentru cei care au beneficiat până acum de ajutor de stat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: dizabilitati Grecia, pedofilie, cleptomanie, dizabilitati guvern, sadomasochisti, ajutoare sociale GreciaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image