2018-11-17 09:44


Hai cu remanierea!

 |  20:22
Hai cu remanierea!
Mai mulţilideri ai PDL au arătat, luni seară, că este nevoie de o reformă a partiduluişi o remaniere şi au reiterat cererea ca până pe 1 septembrie premierul să vinăcu un plan de restructurare şi o analiză pe miniştri, iar propunerea privind oconducere interimară a partidului nu a avut susţinere

Surse dinPDL au făcut aceste declaraţii, marţi, pentru Mediafax, arătând că şedinţaBiroului Permanent Naţional al PDL de luni seară, care a durat cinci ore şijumătate şi s-a terminat la ora 1.30, a fost "un fel de terapie îngrup", în care toţi cei prezenţi şi-au expus opinia asupra activităţiipartidului, unii vorbind foarte mult, iar alţii ascultând "cutoleranţă".

Potrivitsurselor citate, propunerea deputatului Sulfina Barbu privind o conducereinterimară a partidului nu a avut susţinere, chiar adepţii ei bătând înretragere şi propunând, în schimb, atribuţii suplimentare pentruvicepreşedinţii partidului. "Greii" partidului au criticat aceastăpropunere referitoare la o conducere interimară, calificând-o drept"prostie", au spus sursele menţionate.

"Ceînseamnă conducere dublă a partidului, cine face parte din ea: Boc, Blaga,Videanu şi Elena. Pe aceştia dorim să-i dăm la o parte? Chiar vreţi să-iizolăm?", a spus unul dintre participanţi.

Surse din partidau arătat că mai mulţi membri ai BPN au spus că trebuie realizată o reformă apartidului şi o remaniere guvernamentală şi au cerut ca, până la 1 septembrie,premierul să vină cu un plan de restructurare şi o analiză pe miniştri. Unii auapreciat că partidul nu mai are viaţă şi că în partid a început o luptăinternă, acest lucru observându-se în presă. S-a relansat ideea reluăriiprocesului de alegeri în partid, fie de jos în sus, fie de sus în jos, iarpremierul a declarat că nu are nimic împotrivă, această problemă urmând să fiediscutată în următoarea şedinţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638939-07-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...