2019-01-16 19:19


Hotărâre RADICALĂ a lui GRINDEANU la o lună şi jumătate după ce a fost EXCLUS din PSD

 |  14:30
Hotărâre RADICALĂ a lui GRINDEANU la o lună şi jumătate după ce a fost EXCLUS din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat că a depus contestaţie la decizia Comitetului Executiv Naţional de a-l exclude din PSD, din urmă cu o lună şi juumătate, deoarece are susţinerea „totală” a colegilor săi din Timiş, care şi-au exprimat dorinţa de a fi alături de el.

„Azi (n.r - vineri) am depus contestaţia la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susţinerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Judeţean al organizaţiei noastre şi-au exprimat deschis dorinţa de a continua împreună. Organizaţia PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o ECHIPĂ, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai. Mergem mai departe!”, a scris pe Facebook fostul premier. 

Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD pe 15 iunie, decizia fiind luată în Comitetul Executiv Naţional, care s-a reunit la sediul central al partidului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-28

TAGURI: sorin grindeanu, contestatie, excludere psd, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TARA
28 Iul 2017

Faceti publice numele tampitilor din ministerul de finante care tot vin cu aberatiile fiscale de saracire a populatiei.olguta vasilescu este cazuta in cap si minte non stop.proasta satului ai nota 2 la matematica.esti retardata dovedita.cretinii dracului .incompetenti
Random imageUltimele stiri

loading...