2018-12-14 00:33


Hugo Chavez susţine că s-a vindecat de cancer

 |  16:10
Hugo Chavez susţine că s-a vindecat de cancer

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a declarat că s-a vindecat de cancer la întoarcerea din Cuba, unde a încheiat cel de-al patrulea ciclu de chimioterapie, scrie BBC. Chavez a anunţat că tratamentul împotriva cancerului a fost încheiat cu succes, arătându-şi ulterior recunoştinţa printr-un pelerinaj la o biserică catolică din Santo Cristo de la Grita.

Reîntoarcea lui Chavez în Venezuela a fost transmisă în direct de posturile tv şi radio naţionale. Aflat la putere din 1999, Hugo Chavez s-a operat în Cuba pentru extirparea unei tumori canceroase în zona pelviană. Chiar dacă nu s-a comunicat oficial tipul de cancer de care acesta suferă, faptul că tumoarea canceroasă a fost extirpată din zona pelviană a lansat o serie de speculaţii privind gravitatea bolii suferite de Chavez.

Fostul medic al preşedintelui Venezuelei a declarat, în urmă cu doar câteva zile, că acesta ar mai avea de trăit doar doi ani. Chavez, în vârstă de 57 de ani, a afişat un optimism debordant după ce s-a operat în Cuba, în luna mai, el anunţând ulterior că va participa la alegerile prezidenţiale programate în 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...