2017-01-21 15:25

POLITICA


Iahtul insulă. Extravaganţă de milioane

 |  18:16
Iahtul insulă. Extravaganţă de milioane
Un iaht de milioane de lire sterlineface furori în lume, în ciuda faptului că nu a fost încă scos la vânzare şi nuare un preţ stabilit, arată The Daily Mail. Nava extravagantă are 90 de metrilungime şi este o adevărată insulă plutitoare, cu un vulcan propriu, o cascadăce alimentează piscina de pe punte şi insule tropicale plutitoare pe lângă el.

Iahtul se numeşte „Paradisul insulei tropicale”şiurmează să fie lansat la apă în curând. Proiectul aparţine constructoruluibritanic Yaht Island Design, acelaşi care a creat şi superiahtul „Streets ofMonaco”. Ambaracţiunea are pistă de aterizare pentru elicopter şi un bar imensîn spatele unor „colibe” cu acoperişuri de stuf, tipice plajelor tropicale.Potrivit directorului firmei care a proiectat iahtul luxos, exteriorul a fostcreat ca să dea impresia unor valuri care se sparg în jurul unei insulevulcanice, dar totodată menţine designul unui iaht contemporan. Constructorii au vrut să deasentimentul unei insule de paradis izolate, având elemente inspirate din insuledin Caraibe, Oceanul Indian şi Polinezia. Puntea principală are aparenţa plajeiunuigolfuleţ care înconjoară o piscină imensă cu vedere la ocean. Iahtul poate găzdui până la zece oaspeţi şi sepoate deplasa cu o viteză maximă de 15 noduri. Există, de asemenea, un imens pad de aterizare pentruelicoptere pentru cei care vor să facă excursii rapide la mal. Dacă viitorul proprietar multimilionar aliahtului se satură săînoate în piscină,se poate scufunda direct înocean de pe propriile insule plutitoare aleiahtului, dotate cu şezlongurişi palmieri. Înăuntrul imensului vulcan care tronează deasupra punţii există osală de cinema, o bibliotecă, săli de jocuri şi fitness, spa şi apartamenteVIP.

Proiectantul spune că a conceput un astfel de vas pentru căe mult mai distractiv aşa şi, în al doilea rând, pentru că piaţa e saturată demodele care arată destul de similar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-06-24

Mai multe imagini:
Iahtul insulă. Extravaganţă de milioane
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image