2017-01-18 03:42

POLITICA


Iliescu, acasă de onomastica sa

 |  16:35
Iliescu, acasă de onomastica sa

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, îşi va sărbători ziua onomastică, de Sfântul Ion, în familie, spre deosebire de alţi ani în care şi-a sărbătorit-o la biroul de lucru din strada  Atena.

În schimb, aniversarea a 81 de ani, din 3 martie 2011, a fost sărbătorită într-un restaurant de lux, unde au venit să îi spună „ La mulţi ani!” peste 1.500 de admiratori.

Spre exemplu, nici anul trecut la onomastica sa,  fostul preşedinte nu a chemat admiratorii la birou, deoarece clădirea nu avea căldură, conform unei postări de pe blogul său.

Totodată, în martie 2010, când Iliescu a împlinit  80 de ani, a avut parte de un concert aniversar la Ateneul Român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-14

TAGURI: Ion_Iliescu, onomastica, PSD, caldura, birou, Sfintul IoanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROBERTO
07 Ian 2012

Nea Ioane, acum de ziua t a iti doresc sa ai soarta lu Ceausescu... ca o mer iti
ROBERTO
07 Ian 2012

Nu mai apare bre prin zia re ca nimeni nu i-ti da a tentie, lasa timpul sa st earga amintirile urite ca re leai facut si matale s i nepotu lui Matusa Tamar a, , ca amindoi si inpreu na cu Petrica ceL istet a ti distrus Rominia de la cap la cap, mai stai depa rte de vazu lumi ca inca mirosi a mincinos, ai ocu pat Rominia, nu ai fost a les, sa fi stiut Stancule scu ce iti poate UPA , cr ezi ca iti dadea puterea? Nici gind... dar ai fost Tigan destept , asta ei, lai omorit pe NEA Nicu s a nu poata sa vorbeasca, pe copii Lui si asa ramis ese Valentin si el lumea toata stie ca e neutral, dar auzi bre, matale si c u gasca toata care o ai t e duci in "IAD" la cazanu de smoala si cu V. Voicu lesc si toata liota de "C LAMPAi". asta e adevaru

Adauga un comentariu

Random image