2016-10-21 19:49

POLITICA


Iliescu, acasă de onomastica sa

 |  16:35
Iliescu, acasă de onomastica sa

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, îşi va sărbători ziua onomastică, de Sfântul Ion, în familie, spre deosebire de alţi ani în care şi-a sărbătorit-o la biroul de lucru din strada  Atena.

În schimb, aniversarea a 81 de ani, din 3 martie 2011, a fost sărbătorită într-un restaurant de lux, unde au venit să îi spună „ La mulţi ani!” peste 1.500 de admiratori.

Spre exemplu, nici anul trecut la onomastica sa,  fostul preşedinte nu a chemat admiratorii la birou, deoarece clădirea nu avea căldură, conform unei postări de pe blogul său.

Totodată, în martie 2010, când Iliescu a împlinit  80 de ani, a avut parte de un concert aniversar la Ateneul Român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-14

TAGURI: Ion_Iliescu, onomastica, PSD, caldura, birou, Sfintul IoanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROBERTO
07 Ian 2012

Nea Ioane, acum de ziua ta iti doresc sa ai soarta lu Ceausescu... ca o meriti
ROBERTO
07 Ian 2012

Nu mai apare bre prin ziare ca nimeni nu i-ti da atentie, lasa timpul sa stearga amintirile urite care leai facut si matale si nepotu lui Matusa Tamara, , ca amindoi si inpreuna cu Petrica ceL istet ati distrus Rominia de la cap la cap, mai stai departe de vazu lumi ca inca mirosi a mincinos, ai ocupat Rominia, nu ai fost ales, sa fi stiut Stanculescu ce iti poate UPA , crezi ca iti dadea puterea? Nici gind... dar ai fost Tigan destept , asta ei, lai omorit pe NEA Nicu sa nu poata sa vorbeasca, pe copii Lui si asa ramisese Valentin si el lumea toata stie ca e neutral, dar auzi bre, matale si cu gasca toata care o ai te duci in "IAD" la cazanu de smoala si cu V. Voiculesc si toata liota de "CLAMPAi". asta e adevaru

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Lider PNL: Tăriceanu transformă Parlamentul într-un birou de luptă împotriva DNA Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a declarat, luni, că președintele Senatului, Călin... 17 Oct 2016 | (0)
Începe furnizarea căldurii în București Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anuntat ca va da drumul la caldura in... 07 Oct 2016 | (0)