2017-01-24 07:08


Iliescu despre Antonescu: “Cârlan obraznic”

 |  18:06
Iliescu despre Antonescu: “Cârlan obraznic”

Ion Iliescu, preşedintele de onoare PSD, l-a catalogat pe Crin Antonescu, drept un “cârlan obraznic”. Afirmaţia a fost făcută pe fondul discursului rostit de Victor Ponta, care a stârnit dezaprobarea lui Crin Antonescu. Preşedintele PNL a afirmat că nu s-a regăsit în discursul lui Ponta.

Iliescu a declarat, potrivit gandul.info, referitor la posibilele neînţelegeri dintre cei doi:”Ei, astfel de ciondăneli mai apar, mai ales în această perioadă. Sper să se aşeze la masă, să comunice şi să se înţeleagă. Eu am apreciat evoluţia lui Ponta. Ştiţi că i-am reproşat că e nărăvaş ca un cârlan. Văd că acum, ăla mai bătrân e mai cârlan. Altfel, ar fi o obrăznicie din partea lui Antonescu dacă încearcă să sugereze că în spatele lui Ponta aş fi eu sau Năstase”.

Totodată, fostul  preşedinte a ţinut să menţioneze că el nu s-a băgat în treburile celor doi, neparticipând la întâlnirile dintre ei.

Reamintim că la tribuna Parlamentului, va fi partenerul Guvernului în 15 proiecte. Referitor la discursul susţinut de Victor Ponta, Iliescu a spus că a fost unul “în regulă”, în care a salutat demisia Guvernului Boc şi a explicat  de ce Opoziţia nu va vota Guvernul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-30

TAGURI: Iliescu, Crin_Antonescu, cârlan bătrân, discurs Parlament, Victor_PontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN PENSINAR
10 Feb 2012

TOV ILICI mai draga si l dorea pe CRETIN ANTENESCU in PSD acum il face cirlan obraznic eu l as corecta mirlan obraznic cirlanu are dreptate ca in spatele lui TONTA sta ILICI si NASTASE
UN PENSIONAR
11 Feb 2012

tov ILICI va intreb dece pleaca TONTA in USA cu CURLATEANU sau pate nu stiti ca va ocolesc cirlanii TONTA si CRETIN AGARICI POGONICI din cite am inteles din declaratia pocheristului ANTENESCU se duc sa l pirasca pe BASESCU ii insoteste un general ca sa fie credibili cei doi papagali care merg cu jalba in protap acuzind ul pe Basescu ca a instaurat dictatura numind ul pe R UNGUREANU prim ministru fost sef SIE dar BUS senior ce a fost o sa rida d CLINTON si vicepresedintele BAIDEN de cei reprezentanti ai opozitiei mai bine mergeati dvs tov ILICI ca erati poate mai credibil
Random image