2016-12-09 23:24

POLITICA


Iliescu face ordine la Bucureşti

 |  19:16
Iliescu face ordine la Bucureşti

Ion Iliescu se implică în situaţia de la PSD Bucureşti şi susţine că i-a cerut lui Victor Ponta, preşedintele partidului, să înceteze provizoratul conducerii acestei filiale. Preşedintele de onoare al PSD a declarat, marţi, că a discutat cu Victor Ponta despre situaţia de „incertitudine” de la nivelul filialei PSD Bucureşti, unde s-ar prelungi o stare de lucruri nefavorabilă PSD.

„Din păcate, după suspendarea conducerii de la PSD Bucureşti, s-a creat o situaţie de incertitudine, şi e păcat că se prelungeşte o astfel de stare. Am şi discutat cu Victor Ponta, trebuie curmată această stare de lucruri şi reaşezată pe o temelie realistă, de coordonare”, a spus Iliescu. Întrebat dacă actuala situaţie a organizaţiei va afecta alegerile din 2012, seniorul PSD a replicat că mai este un an până la alegeri, iar o asemenea „problemă se poate rezolva rapid”. Marian Vanghelie a fost înlăturat în urmă cu mai multe luni de la şefia acestei organizaţii, în locul său fiind instalat un comitet provizooriu de conducere în frunte cu Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-13

TAGURI: vanghelie, ponta, iliescu, psd, conducere psd bucuresti, provizoriuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Neurochirurgul Leon Dănăilă: Eu şi cu Ion Iliescu suntem la fel? Neurochirurgul Leon Dănăilă, candidat PNL la Bucureşti pentru Senat, a declarat, sâmbătă,... 20 Noi 2016 | (0)
Ion Iliescu va fi prezent în tribuna oficială la parada militară de la Arcul de Triumf Fostul președinte Ion Iliescu va participa, joi, la parada militară de la Arcul de Triumf care... 30 Noi 2016 | (1)