2018-11-14 11:04


Iliescu nu se teme de noul PCR

 |  19:07
Iliescu nu se teme de noul PCR

Preşedintelede onoare al PSD, Ion Iliescu, a opinat, joi citat de Mediafax că reapariţiaPartidului Comunist Român (PCR), prin schimbarea denumirii Partidului AlianţaSocialistă, nu mai reprezintă o ameninţare, la 20 de ani de la interzicereaacestuia, apreciind că oamenii vor fi reticenţi faţă de noua denumire.

Întrebatcum comentează faptul că sâmbătă va fi schimbat, printr-un Congres, numelePartidului Alianţa Socialistă (PAS) în Partidul Comunist Român (PCR) şi dacă elcrede că, după 20 de ani, această schimbare mai reprezintă o ameninţare,Iliescu a arătat că nu mai poate fi vorba de o ameninţare.

"Etreaba lor. Ce ameninţare poate să fie? Pentru că nu au avut succes cudenumirea de Alianţa Socialistă, probabil că se gândesc că o să aibă mai maresucces dacă reînvie această denumire. Eu nu cred că asta le dă ceva în plus, badin contră. Asta o să mărească reţinerile oamenilor faţă de ei", a spusIliescu.

PartidulAlianţa Socialistă a anunţat convocarea unui Congres extraordinar, în data de 3iulie, la care se va supune la vot schimbarea denumirii formaţiunii în PartidulComunist Român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638935-11-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD.ADRIAN
04 Iul 2010

Iliescu este singurul vinovat pentru cum a ajuns tara aceasta. Rusine sa ii fie!
Random imageUltimele stiri


loading...