2016-12-06 18:03

POLITICA


Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-il - VIDEO

 |  14:21
Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-il - VIDEO

Presa nord-coreană a publicat primele imagini cu trupul neînsufleţit al fostului preşedinte Kim Jong-il, decedat sâmbătă.

Mai mulţi lideri ai regimului de la Phenian i-au adus omagii fostului preşedinte al Coreei de Nord. Trupul lui Kim Jong-il a fost depus într-un sicriu, în mauzoleul Kumsusan, din capitala ţării. Printre cei care s-au recules lângă sicriul lui Kim Jong-il s-a aflat şi fiul acestuia Kim Jong-un, succesorul preşedintelui nord-corean.

Liderul nord-corean a decedat sâmbătă, la vârsta de 69 de ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla într-un tren, a anunţat presa de la Phenian în dimineaţa zilei de luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: imagini, video, Kim Jong-il, presedinte, Coreea de Nord, Kim Jong-il, mort, sicriu, decesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Naţională Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan a fost depus, vineri dimineaţa, la Tribuna... 18 Noi 2016 | (0)
Bronho-Pneumopatia Obstructivă Cronică, a treia cauză de deces din lume Anual, mor peste 3 milioane de oameni din cauza BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică).... 16 Noi 2016 | (0)