2016-10-28 22:52

POLITICA


Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-il - VIDEO

 |  14:21
Imagini cu trupul neînsufleţit al lui Kim Jong-il - VIDEO

Presa nord-coreană a publicat primele imagini cu trupul neînsufleţit al fostului preşedinte Kim Jong-il, decedat sâmbătă.

Mai mulţi lideri ai regimului de la Phenian i-au adus omagii fostului preşedinte al Coreei de Nord. Trupul lui Kim Jong-il a fost depus într-un sicriu, în mauzoleul Kumsusan, din capitala ţării. Printre cei care s-au recules lângă sicriul lui Kim Jong-il s-a aflat şi fiul acestuia Kim Jong-un, succesorul preşedintelui nord-corean.

Liderul nord-corean a decedat sâmbătă, la vârsta de 69 de ani, după ce a suferit un infarct în timp ce se afla într-un tren, a anunţat presa de la Phenian în dimineaţa zilei de luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: imagini, video, Kim Jong-il, presedinte, Coreea de Nord, Kim Jong-il, mort, sicriu, decesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tăriceanu: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Radu Câmpeanu ar putea fi depus la Senat Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, miercuri, că poate oferi... 20 Oct 2016 | (0)
Sicriul cu trupul neînsuflețit al seniorului liberal Radu Câmpeanu, la Senat Sicriul cu trupul neînsuflețit al seniorului liberal Radu Câmpeanu a fost depus, sâmbătă... 22 Oct 2016 | (0)