2017-01-21 12:53

POLITICA


Imagini scandaloase cu soldaţi americani urinând pe cadavre

 |  17:56
Imagini scandaloase cu soldaţi americani urinând pe cadavre

Conducerea armatei Statelor Unite investighează veridicitatea unor imagini video, în care soldaţi americani sunt filmaţi urinând pe cadavrele unor talibani, în Afganistan, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al talibanilor a declarat că „aceasta nu este o acţiune umană, este o sălbăticie care este mult prea ruşinoasă pentru a vorbi despre ea”. Pe de altă parte, un alt oficial taliban a precizat că acest incident nu va afecta negocierile menite să pună capăt conflictului din Afganistan.

Imaginile postate pe internet au provocat o serie de reacţii dure la adresa misiunii militare americane din Afganistan, într-un moment în care negocierile privind încetarea conflictului dintre autorităţile afgane şi talibani se află în fază incipientă. „Soldaţii americani au comis o crimă”, a declarat un parlamentar afgan. „Oricine ar fi făcut acest lucru, în orice circumstanţe, reprezintă un comportament scandalos pentru un purtător de uniformă”, au comentat reprezentanţii Pentagonului.

Vezi Video :


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: video soldati afganistan, video soldati americani, americani urineaza talibani, razboi SUA, razboi AfganistanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image