2019-01-17 07:36


În ce CONDIȚII ar reveni Ponta în PSD: ”Dacă pleacă Dragnea nu se rezolvă problemele”

 |  16:32
În ce CONDIȚII ar reveni Ponta în PSD: ”Dacă pleacă Dragnea nu se rezolvă problemele”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că nu se pune problema să revină în PSD şi că, în opinia, sa, problemele fostului său partid nu se vor rezolva nici dacă pleacă Liviu Dragnea.

"Nu mă întorc la PSD nici eu, nici cei de faţă. Vă spun ce am în minte în acest moment şi ce gânduri avem cu Pro România pentru o construcţie pe termen mai lung. (...) Evident că eu vorbesc în special cu oameni care au votat PSD sau m-au votat pe mine, dar sunt şi oameni, mulţi, destui, care mi-au spus: 'îmi place de tine, te-aş vota, dar n-o să votez niciodată un PSD-ist'. Deci, sigur că ştim cui ne adresăm cu acest proiect. Eu n-am plecat din PSD doar pentru că am avut o problemă personală cu Dragnea. Eu am avut o problemă cu direcţia în care merge PSD. (...) Acum lucrurile se duc înapoi spre anii '90 şi, din acest punct de vedere, nici nu mă văd înapoi în PSD, nici nu văd că dacă pleacă Dragnea se rezolvă toate problemele. Dimpotrivă, s-ar putea să fie probleme mai grave. Apropo de acea scrisoare a celor care s-au revoltat contra lui Dragnea, eu nu eram de acord cu nimic din acea scrisoare", a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-16

TAGURI: pro romania, victor ponta, revenire, psd, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Oct 2018

Ponta si draknea sunt aceasi mizerie bolsevica. Ponta a avut acelasi comportament ca draknea. Sunt doua gunoaie bolsevice EXPIRATE.
Random imageUltimele stiri

loading...