2019-01-18 09:47


Încă un primar PSD se OPUNE mitingului: ”Nu mi se pare o idee potrivită”

 |  17:50
Încă un primar PSD se OPUNE mitingului: ”Nu mi se pare o idee potrivită”

Pavel Teodor, primarul orașului Recaș, din județul Timiș, este de părere că nu era necesar ca PSD să organizeze un miting în Capitală și că ar fi fost suficient ca acesta să fie organizat la nivel local, în mai multe orașe din țară.

Pavel Teodor, trimis în judecată de procurorii DNA, într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu, susține că mai mulți lideri locali ai PSD au insistat ca mitingul să fie organizat la nivel local.

„Nu mi se pare ceva...Noi am solicitat şi am insitat să se facă la nivel de judeţ sau regional. Chiar nu mi se pare o idee potrivită (n.r. deplasarea în Bucureşri), dar ne subordonăm disciplinei partidului”, a declarat Pavel Teodor pentru „Adevărul”. Primarul a mai spus că va duce la mitingul de la Bucureşti „în jur de 42 de persoane”. „Se merge cu un microbuz de 24 de locuri pe care l-a închiriat PSD-ul şi cu trei maşini private ale consilierilor locali”, a mai spus primarul. Pavel Teodor a declarat şi cum i-a adunat pe cei care vor merge la Bucureşti. „L-am întrebat pe unul, pe altul dacă vor să meargă”, a mai declarat primarul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-09

TAGURI: primar, psd, miting, pavel teodor, timis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHA
09 Iun 2018

mitingul plii facut de un dement dragnea liviu si de slugoii lui care distrug tara in fiecare zi.descreieratii astia sustin hotia,majorarile de preturi,zero investitii,foamea.ei sunt muritori de foame se psa pe ei si mananca din tomberoane.dragnea trebuia la ora asta sa fie in puscarie.oricum va vedea o tara intreaga zombii psd alde si vor ramana rusinea tarii in veci.familii degenerate de milogi nenorociti.poate are loc vreun accident cu morti sa vedem ce face criminalul dragnea.
PSD
09 Iun 2018

toata lumea stie ca milogii sunt adusi fortat cu amenintari.paraziti ordinari lingaii.se vor face de ras sclavii infractorului dragnea liviu taran basit din fundul teleormanului.parchetul trebuie sa actioneze pentru ca slugoii au fost amenintati.
TVR
09 Iun 2018

sa vedem fomistii cum sustin majorarile de taxe locale ,majorari la energie, carburanti ,gaz ,hotia .cum sustin un dement dragnea .ce vor face acesti milogi cand ratatii psd alde vor disparea?unde se vor ascunde cand acum ii vede o tara intreaga cum vor sa distruga viitorul copiilor si sa-i transforme in sclavii unui infractor si a unor grupuri infractionale organizate?familii nenorocite nascute slugi si milogi.
PUSCARIE PENTRU HAITA DE INFRA
09 Iun 2018

dragnea si gasca de hoti ameninta lumea sa mearga la bucuresti.sunt violenti si hartuiesc oamenii la usile lor.dovezile sunt clare.sunt santajati cu pierderea locului de munca.parchetul sa inceapa arestarile pentru grup infractional organizat.se cunosc numele persoanelor primari sefi de institutii slugile infractorului periculos dragnea.ce dement dragnea liviu din teleorman.
TENIS
09 Iun 2018

oamenii sanatosi la cap se uita la finala de la paris unde simona halep joaca finala.nu bantuie de nebuni pentru un dement numit dragnea.
ANONIM
09 Iun 2018

Sper sa iesi din minte mai japita drogata care postezi sub n nume Pupa l in fund pe Werner si linge l bine ca in curand daca mai sta el cocotat acolo te va inchide si pe tine bai drogatu le
Random imageUltimele stiri

loading...