2016-10-23 11:09

POLITICA


Încă o victorie pentru Romney în alegerile preliminare

 |  15:44
Încă o victorie pentru Romney în alegerile preliminare

Mitt Romney a câştigat alegerile preliminare pentru desemnarea candidatului repulican al alegerile prezidenţiale, din statul Nevada, după ce a obţinut circa 42,4% din voturi, informează Reuters.

Acesta a fost urmat în preferinţele alegătorilor din Nevada de Newt Gingrich, cu 26,1%, respectiv de Ron Paul (18,3%) şi Rick Santorum (13%). Victoria lui Romney este cea de-a treia consecutivă în faţa lui Newt Gingrich, confirmând statutul de favorit al nominalizării pentru a deveni candidatul republican la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Statele Unite au nevoie de un preşedinte capabil să repună economia în mişcare, care să înţeleagă economia. Iar eu înţeleg cum funcţionează economia”, a declarat Romney după victoria din Nevada.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-02

TAGURI: alegeri SUA, alegeri prezidentiale SUA, republicani Mitt Romney, alegeri NevadaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alegeri interesante Alegerile parlamentare de anul acesta au devenit interesante. Scena politică este animată de... 09 Oct 2016 | (0)
Julian Assange, arbitrul alegerilor prezidenţiale din SUA Pentru toţi cei care, dintr-un motiv sau altul, se tem că alegerile prezidenţiale care vor avea... 16 Oct 2016 | (0)