2019-02-17 19:00


Încep demisiile în ALDE: Președintele filialei Sibiu se alătură protestatarilor

 |  18:57
Încep demisiile în ALDE: Președintele filialei Sibiu se alătură protestatarilor

Robert Paskuj, președintele filialei ALDE Sibiu, și-a dat demisia din funcție și a dezvăluit că este alături de protestatarii din stradă. El acuză Guvernul de abuz de putere.

"Având în vedere evenimentele recente declanșate de acțiunile controversate ale Guvernului sprijinit politic de coaliția PSD-ALDE și condus de Sorin Grindeanu, vă anunț că dezaprob aceste acțiuni și îmi exprim public solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni manifestanți și peste 300.000 de cetățeni români din întreaga țară ce se opun acestui abuz de putere", a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

"Printre acești manifestanți am mulți cunoscuți, prieteni și apropiați, față de care nu mă voi delimita și cărora le transmit că au avut dreptate de curând, atunci când îmi spuneau că suntem din aceeași generație, avem preocupări comune și gândim la fel. Asta însemnând că nu putem acționa diferit. Nu în această chestiune importantă pentru țară. În urmă cu nici două luni, unii dintre ei mi-au fost susţinători atunci când am candidat pentru alegerile parlamentare. Cum să îi abandonez eu acum în această cauză? Ar fi nedem și profund greșit din partea mea! Protestul la care participă în aceste zile românii este justificat, iar acum mă alătur și eu lor. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, dar din această seară voi fi și eu alături de ei în stradă!", a mai adăugat Paskuj Robert.

Prin intermediul aceleiași postări, șeful filialei ALDE Sibiu a anunțat că demisionează din funcție.

"Totodată demisionez din funcția de președinte al Organizației Municipale ALDE Sibiu, pentru că eu consider că funcțiile înalte sunt bune atunci când din acea postură poți să faci bine pentru cei ce cred în tine. Iar oamenii ce cred în mine așteaptă să fac acest pas pentru a contribui astfel la redarea unui climat de normalitate în viața pe care o trăim. La cei 31 de ani, am învățat că a face politică înseamnă să fii alaturi de cei ce te susțin și nu să te îndepărtezi de ei sau să îi respingi pentru a da curs unor așteptări de rang ierarhic", a adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: demisie, alde, paskuj robert
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...