2017-01-21 17:36

POLITICA


Iniţiativă legislativă în Parlament. Vrăjitoarele vor dezlega cununiile pe bază de contract

 |  20:14
Iniţiativă legislativă în Parlament. Vrăjitoarele vor dezlega cununiile pe bază de contract
Reginamagiei albe Dayana, cea mai puternică vrăjitoare Persia, tămăduitoareaValentina Codreanca, tămăduitoarea Maria Sunita, clarvăzătoarea Nicoleta,clarvăzătoarea Aurora, vrăjitoarea Irina şi chiar clarvăzătorul Vasile(singurul bărbat cu astfel de ocupaţie pe care l-am găsit în anunţurile de peinternet) au încurcat-o cu parlamentarii care au de gând să-i pună să plăteascătaxe la stat pentru serviciile prestate.Chiardacă sunt “singurele” şi “unicele” deţinătoare ale tainelor magiei albe,acceptate de biserică, vrăjitoarele şi clarvăzătorul Vasile care “vin culeacuri de trup şi de cap” vor fi nevoite să elibereze chitanţe şi să plăteascăTVA pentru “eliberarea de farmece, blesteme”, pentru “ajutorul în afaceri”,pentru “făcăturile de dragoste”, pentru “dezlegarea cununiilor”, pentru fiecare“deschidere a Cărţii de Tarot chiar şi prin telefon” şi pentru ajutor “îngăsirea liniştii, a bunăstării şi împăcarea cu cel mai bun prieten”. Şi pentrucă toţi vrăjitorii şi clarvăzătorii promit “rezolvări garantate”, cei care daugreş în activitatea lor şi nu prezic corect sunt pasibili de amendă şi pot ajunge laînchisoare între şase luni şi trei ani. Vrăjitoarele se vor înscrie într-oorganizaţie profesională pe care tot ele trebuie să o înfiinţeze şi vor obţineun aviz de practică pentru a putea să-şi desfăşoare activitatea. Proiectde lege făcut în weekend

Toate acestea vor deveni obligatorii dacăproiectului de lege privind protecţia persoanelor înşelate prin practici oculteva fi votat şi de Camera Deputaţilor, după ce în sesiunea trecută a fostadoptat tacit de Senat. Ieri, iniţiativa legislativă urma să intre în dezbaterela Comisia de buget a Camerei Deputaţilor după care va pleca în plen. Potrivitproiectului, activităţile de ghicit şi magie vor fi încadrate în nomenclatorulprofesiilor liberale. Pentru serviciile prestate, vrăjitoarele trebuie săîntocmească contracte cu clienţii şi să emită facturi fiscale cu plata TVA. “Inducereasau menţinerea în eroare sau amăgire a unei persoane prin prezentarea caadevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate înscopul de a obţine prin aceste practice un folos patrimonial injust pentru sinese pedepsesc conform Codului penal cu pedeapsa închisorii de la şase luni latrei ani sau cu amendă penală”, în funcţie de forma de vinovăţie, se arată înproiect. Tot aici sunt definiţi şi termenii cu care se lucrează în domeniu. Ghicitoreste “o persoană care se ocupă cu prezicerea viitorului, practicile oculte,activităţi de ghicit şi vrăjitorie prin invocarea unor realităţi spiritualedemonice, ezoterice”. Vrăjitoria reprezintă “ritualuri magice prin care seinvocă realităţi spirituale demonice cu scopul de a înlătura anumite boli, de areface sau destrăma legături dintre oameni”, iar farmecele sunt “legături devrăjitorie”. Tămăduitoarele şi vrăjitoarele nu vor avea voie să-şi amplasezecabinetele pe lângă şcoli, biserici sau în preajma unor instituţiipublice. Unul dintre iniţiatorii proiectului, deputatul PDL Alin Popoviciu, amenţionat că a lucrat la această lege acasă, două weekenduri, pentru că ştiemulte cazuri în care oamenii înşelaţi au încercat să se adreseze justiţiei, darnu au avut cadrul legal. El a adăugat că legea a fost gândită pentru protecţiacetăţenilor, dar este benefică şi vrăjitoarelor, pentru că ele trebuie să-şiformeze o asociaţie profesională în care tot ele vor decide cine intră, pe bazaînsuşirilor necesare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CC
03 Feb 2011

Nu ma intereseaza ce fac aceste "personaje" dar ma intereseaza deinformarea: BISERICA NU accepta aceste practici diavolesti. Magie alba, neagra, gri, maro, rosie sau orice culoare este declarata NU este o practica recunoscuta cu atat mai putin acceptata de Biserica. cel putin nu de Biserica Ortodoxa. va rog sa va informati dupa care sa rectificati aceasta IMENSA GRESEALA!!!

Adauga un comentariu

Random image