2016-12-05 10:47

POLITICA


Insistă pe revizuire

 |  18:02
Insistă pe revizuire

Revizuirea Constituţiei în forma propusă de Partidul Democrat Liberal rămâne un obiectiv esenţial al partidului, a declarat, luni, Sever Voinescu, purtător de cuvânt şi vicepreşedinte al PDL. „Noi suntem într-un fel bucuroşi pentru că, iată, ne-am dovedit a fi vizionari în chestiunea aceasta.

Noi am cerut modificarea Constituţiei, inclusiv pe argumentul stabilirii prin Constituţie a unui mic deficit maxim. (...) Iată acum Consiliul European stabileşte că lucrul acesta trebuie să-l facă toate ţările Europei”, a declarat Voinescu, la finalul şedinţei BPN al PDL. El a adăugat că, din punctul de vedere al PDL, revizuirea Constituţiei, pornind de la preluarea în legislaţia naţională a măsurilor ce urmează să figureze în acordul european de uniune fiscală, reprezintă o bună oportuniate pentru a introduce în Constituţie şi alte lucruri decât cele stabilite la Consiliul European. „Alte lucruri pe care românii le aşteaptă îndreptate în Constituţie. Inclusiv cele stabilite covârşitor de români în cadrul referendumului din 2009”, a declarat Sever Voinescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: sever voinescu, PDL, revizuirea constitutiei, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

CLDR: În România nu există nici un „smart city”! România nu are niciun smart city, iar între București și Viena este o diferență de 45-50 de... 30 Noi 2016 | (0)
Târgul de Crăciun s-a mutat în Piaţa Constituţiei Fără să anunţe din ce motiv Bucharest Christmas Market nu se va mai ţine în Piaţa... 20 Noi 2016 | (0)