2019-03-26 00:50


Întâlnire de ULTIMĂ ORĂ între Viorica DĂNCILĂ și toți miniștrii, cei în funcție și cei propuși. Ce strategie se pune la cale

 |  14:27
Întâlnire de ULTIMĂ ORĂ între Viorica DĂNCILĂ și toți miniștrii, cei în funcție și cei propuși. Ce strategie se pune la cale

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, discută sâmbătă cu miniştrii în funcţie şi cu cei validaţi de conducerea PSD pentru un nou portofoliu, urmând ca duminică conducerea PSD să se întâlnească cu grupurile parlamentare, precum şi cu liderii de filiale, a precizat, pentru Agerpres, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Întâlnirea de sâmbătă are ca obiectiv principal stabilirea strategiei de comunicare pentru perioada următoare. "Astăzi are loc o întâlnire condusă de doamna Viorica Dăncilă, prim-ministru desemnat, la care participă noii miniştri desemnaţi şi miniştrii care au fost înlocuiţi. Este o întâlnire pentru a stabilit strategia de comunicare în Parlament în ceea ce priveşte audierile din comisiile de specialitate care vor avea loc luni, pentru a se corela mesajul întregului cabinet în ceea ce priveşte declaraţiile fiecărui ministru pentru mass-media. În acelaşi timp, se câştigă câteva zile suplimentar la ministerele unde trebuie să se predea ştafeta, astfel încât miniştrii care sunt încă în funcţie, împreună cu cei care vor veni, au ocazia să-şi stabilească astăzi detaliile legate de predarea - primirea portofoliului", a precizat Codrin Ştefănescu. Potrivit acestuia, duminică va avea loc o reuniune mai largă la care vor participa parlamentarii social-democraţi şi liderii de organizaţii PSD. "Mâine vom avea o întâlnire mai largă cu grupurile parlamentare şi cu preşedinţii organizaţiilor judeţene - întâlnire pregătitoare pentru ziua de luni. Parlamentarii au fost rugaţi să vină mai devreme, să avem prezenţa sută la sută - să nu existe nicio pierdere la votul important care urmează luni", a mai spus secretarul general adjunct al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-27

TAGURI: dancila, ministri, ultima ora, codrin stefanescu, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Ian 2018

Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.
BOLSEVICII.
27 Ian 2018

Acest guvern de inco.petenti este cel mai stufos din Europa. Este un amalgam de incompetenta si mafiotism coroborate cu prostie si sete de putere din partea dictatorului pablito de teleMorman(de prosti ).
RO TARA FARA ROST
28 Ian 2018

ROMANIA DE 28 DE ANI NU ESTE GUVERNATA CI DISTRUSA SI FURATA CU SPRIJINUL CLASEI POLITICE MAFIOTIZATA.
ANONIM
28 Ian 2018

PETRE DAEA "Vaca este un miracol extraordinar, care transforma furajul in lapte". OSCAR MANTO "Votul e o magie extraordinara, care transforma BOUL in MINISTRU"
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...